Mainos

Video: SuomiAreena goes Akateeminen – 4 haastetta Suomelle julki

1:35:00

Suomalaisilta on kevään aikana kysytty mitkä ovat heidän mielestään Suomen tai suomalaisten suurimmat ongelmat tai huolet.

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra sai yli tuhat ehdotusta Suomen tärkeimmästä ongelmasta, joista asiantuntijaraati jalosti neljä haastetta jatkoon ja yleisön äänestettäviksi. Tästä on kyse Ratkaisu 100 -kilpailussa, missä haaste voi saada ongelman ratkaisemiseen miljoona euroa.

Nämä neljä lopullista haastetta paljastetaan tänään Sitran, MTV Uutisten, SuomiAreenan ja Akateemisen kirjakaupan yhteisessä tilaisuudessa Helsingin keskustan Akateemisessa kirjakaupassa 8.9. klo 17-18. Tilaisuutta voi seurata suorana verkkolähetyksenä MTV:n Katsomossa.

Kun neljä haastetta on paljastettu alkaa avoin äänestys haasteista verkossa. Voit äänestää haastetta Ratkaisu 100 -sivulla syyskuun loppuun asti. Kuka tahansa voi olla mukana päättämässä, mikä ongelma ratkaistaan vuonna 2017.

Mukana tilaisuudessa ovat mm. professori Heikki Hiilamo, näyttelijä Niina Nurminen, STTK:n entinen puheenjohtaja Mikko Mäenpää, apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki ja yrittäjä Daniel Rahman. Tilaisuuden juontaa Peter Nyman

Sitra on myös SuomiAreenan virallinen yhteistyökumppani vuonna 2017. Ratkaisu 100 on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ja Sitran 50v-juhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.