HIFK taipui rankkareilla, Lehkonen kaatoi JYPin – näin ottelut etenivät

Frölunda - JYP: Artturi Lehkonen vie Frölundan 3-2-johtoon 12:25

Jääkiekon Champions Hockey League jatkui perjantaina kahdella suomalaisjoukkueen ottelulla. MTV Sport seurasi otteluita hetki hetkeltä.

Perjantain CHL-ottelut MTV Sportilla:

SC Bern - HIFK 3-2vl. (0-0, 1-1, 1-1, 0-0, 1-0)

Frölunda - JYP 3-2 (2-1, 0-0, 1-1)

Kello 23.35, FHC-JYP: Ottelun ratkaisumaalin iski siis Frölundan Artturi Lehkonen. Frölundalla on kahden pelin jälkeen koossa kuusi pistettä, eli jatkopaikka alkaa olla taskussa. JYPillä on kahden pelin jälkeen kolme pistettä.

Kello 23.34, FHC-JYP: Ottelu päättyy, Frölunda voittaa 3-2! Laukaukset ottelun lopussa: FHC 46 - JYP 23.

FHC-JYP: Frölunda 3-2-johtoon. Suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen saa nappisyötön Lukas Bengtssonilta ja tällää suoraan syötöstä lämärillä kiekon JYP-maaliin.

Kello 23.22, SCB-IFK: Helsingin IFK:lla on nyt kahden pelin jälkeen neljä pistettä. Bern on pelannut kolme peliä, kasassa kolme pistettä.

Kello 23.21, SCB-IFK: Kotijoukkue Bern voittaa ottelun voittomaalikisan jälkeen 3-2. HIFK ei onnistunut kertaakaan rankkareissa.

Justin Krüger SCB: MAALI
Bern voittaa ottelun voittomaalikisan jälkeen 3-2.

Kello 23.13, SCB-IFK: Jatkoaika päättyy maalittomana, edessä on voittomaalikilpailu.

47.11, FHC-JYP: JYP tasoittaa lukemiksi 2-2! Janne Kolehmainen runnoo kiekon väkisin Frölundan alueelle. Se päätyy Mikko Kaltevalle, joka löytää takatolpalle viilettäneen Joose Antosen. Antonen katsoo maltilla ja sivaltaa pelin tasoihin.

Frölunda - JYP: Joose Antonen tuo JYPin 2-2:een 13:37

Kello 23.05, SCB-IFK: Jatkoaika neljällä neljää vastaan alkaa.

Kello 23.01, SCB-IFK: Ottelun kolmas erä päättyy 2-2-tilanteessa. Edessä siis jatkoaika!

Kello 22.57, FHC-JYP: Kolmas erä alkaa Frölundan 2-1-johtotilanteessa.

55.23, SCB-IFK: Bern tasoittaa lukemiksi 2-2! Bernillä pitkä mylläkkä ja lopulta huono HIFK-purku päätyy suoraan Justin Krugerin lapaan. Saksalainen laukoo vastustamattomasti kiekon maaliin.

49.20, SCB-IFK: Maalivahdinvaihto oli taktikointia valmennukselta, seuraavalla katkolla Schwendener luistelee takaisin maalille. Bernin valmennusjohto halusi ilmeisesti omilleen pidemmän hengähdystauon.

49.07, SCB-IFK: Bern vaihtaa maalivahtia. Schwendener ulos ja Marco Bührer luistelee tilalle.

Kello 22.41, FHC-JYP: Toinen erä päättyy Frölundan 2-1-johdossa. Erä oli rikkonainen, mutta ensimmäistä tasaisempi. Laukaukset kahden erän jälkeen FHC 35 - JYP 16.

42.09, SCB-IFK: HIFK menee 2-1-johtoon! Avausmaalinkin tehnyt Mika Partanen pääsee virittämään puolittaisen lämärin hyvältä paikalta ja kiekko sujahtaa Schwendenerin jalkojen välistä maaliin. Syöttöpisteet jälleen Leinolle, nyt myös Juuso Puustiselle.

SC Bern - HIFK: Partanen pyssyttää HIFK:lle 2-1-johtomaalin 5:06

41.32, SCB-IFK: Ville Husso HIFK-maalilla hurjassa helteessä. Kiekko nuolee kahteen otteeseen tolppaa, mutta maali varjeltuu. HIFK-valmentaja Antti Törmänen reagoi heikkoon erän alkuun ja ottaa aikalisän. Hussolle puoleentoista minuuttiin neljä torjuntaa.

Kello 22.27, SCB-IFK: Ottelun kolmas erä alkaa 1-1-tilanteessa! Jää Bernin kotihallissa on todella märkä erän alussa.

25.37, FHC-JYP: Tuomas Pihlman karkaa läpi ja häntä koukitaan rangaistuslaukauksen arvoisesti. Pihlman laukoo itse, mutta napauttaa kiekon suoraan Frölunda-maalivahti Lars Johanssonin suojiin.

Frölunda - JYP: Pihlman ei onnistu rankkarista 18:03

Kello 22.09, SCB-IFK: Toinen erä päättyy tilanteessa 1-1. Laukaukset kahden erän jälkeen: SCB 19 - IFK 20.

Kello 22.03, FHC-JYP: Pleksi saadaan korjattua yllättävän vikkelästi. Apuja antoi JYPin huoltotiimiin kuuluva Kari Virpiö ja homma hoituu sutjakkaasti. Keskeytys oli lopulta alle kymmenen minuuttia.

20.51, FHC-JYP: Janne Kolehmainen taklaa Joel Lundqvistia Frölundan päädyssä sillä voimalla, että päätypleksi putoaa paikoiltaan. Edessä näyttää olevan pitkähkö viivytys.

Frölunda - JYP: Kolehmainen taklaa, pleksi irtoaa 3:39

Kello 21.57: FHC-JYP-ottelun toinen erä alkaa 2-1-tilanteesta.

24.54 SCB-IFK: HIFK tasoittaa lukemiksi 1-1. Robert Leino tarjoilee laidasta keskustaan ja Mika Partanen laukoo terävällä kudilla pelin tasoihin.

SC Bern - HIFK: Mika Partanen tuo HIFK:n 1-1-tasalukemiin 4:45

Kello 21.40: FHC-JYP-ottelun avauserä päättyy tilanteessa 2-1. Vauhdikasta peliä, jossa kotijoukkue kuskin paikalla. JYP-vahti Tuomas Tarkki piti joukkuettaan pystyssä. Laukaukset 1. erässä: FHC 23 - JYP 6.

22.31, SCB-IFK:Kotijoukkue Bern 1-0-johtoon. Kova ruuhka maalin edessä ja Gian-Andrea Randeggerin ranneveto sujahtaa ohi maskissa olleen Husson.

17.48, FHC-JYP: Frölunda 2-1-johtoon. JYP päästää vastustajan taas kahden miehen ylivoimalle. Ryan Lasch pääsee laukomaan takatolpalta kiekon vapaasti ohi taistelevan Tarkin. Laschille siis jo illan toinen osuma.

Kello 21.34: SCB-IFK-ottelun toinen erä alkaa. Tilanne siis 0-0.

15.43, FHC-JYP: JYP tasoittaa lukemiksi 1-1! Mikko Salmiolta loistava karvaaminen Frölundan päädyssä. Vastustaja kumoon ja syöttö löytää yksin maalin eteen jääneen Janne Tavin. Tavi nostaa maltilla rystyltä kiekon Frölundan maaliin.

Frölunda - JYP: Janne Tavin maali nostaa JYPin 1-1 -tasalukemiin 10:32

12.49, FHC-JYP: Vierasjoukkue JYPillä oli todella vaikea hetki, lähes kaksi minuuttia kahden miehen alivoimaa. Frölunda useaan kertaan lähellä maalintekoa, mutta Tarkki ja puolustus kestävät. Tarkilla jo 15 torjuntaa.

Kello 21.18: SCB-IFK-ottelu ensimmäiselle erätauolle. Yritteliästä peliä, mutta tilanne on 0-0. Laukaukset: SCB 11 - IFK 9.

05.50, FHC-JYP: Maali, Frölunda 1-0-johtoon! Ryan Lasch sutaisee syöttöyrityksen JYPin maalille ja kiekko menee Nolan Yonkmanin luistimesta JYPin omaan maaliin.

Frölunda - JYP: Frölunda siirtyy 1-0 -johtoon onnekkaalla maalilla 8:40

04.50, FHC-JYP: Nyrkit heiluvat heti alussa: JYPin Juuso Pullilla ja Frölundan Niklas Lasulla välittömästi nokkapokkaa ja molemmat antavat toiselleen iskuja hanskat kädessä. Molemmille jäähy.

Frölunda - JYP: Juuso Pulli ja Niklas Lasu nokkapokassa 12:25

03.00, FHC-JYP: Kotijoukkue Frölunda aloittanut hirmuisen vahvasti. Kolme minuuttia pelatut ja Tuomas Tarkilla on JYP-maalilla jo kuusi torjuntaa.

10.00, SCB-IFK: Helsinkiläisvierailla hirmuinen mylläkkä, mutta Schwendener torjuu upeasti kaksi kertaa. Heti perään Hussolta kaivataan myös venymistä HIFK-maalilla.

Kello 21.03, FHC-JYP: Ottelu alkaa!

05.45, SCB-IFK: Bern kahden miehen ylivoimalla yli minuutin, mutta Ville Husson pari upeaa torjuntaa pitävät IFK:n maalin puhtaana. Vielä kuitenkin kestettävää alivoimalla.

04.00, SCB-IFK: Alku ei ole pelkkää kyttäilyä, molemmat joukkueet ovat heti rakentaneet tilanteita. IFK:n Tomas Zaborsky pääsee puolittain läpikin, mutta maalivahti Janick Schwendener kestää.

Kello 20.45: SCB-IFK, kiekko on jäässä!

Kello 20.43: SCB-IFK, joukkueet lähtevät siniviivoilta, ottelu on alkamassa!

Kello 20.35: HIFK kohtasi Bernin jo CHL-avauksessaan ja otti voiton maalein 3-1. Myös JYPillä on taskussaan kolme pistettä, kun avausottelussa kaatui Sheffield Steelers 3-0.

JYPin vastus Frölunda on viime vuoden finalisti, joten haaste Ruotsissa on kova. Frölundalla on myös kolme pistettä Sheffieldilta hankittuna. Bernillä on tällä hetkellä yksi sarjapiste, kun se hävisi myös Linköpingille. HIFK kohtaa siis epätoivoisen vastustajan.

Kello 20.20: Tervetuloa live-seurantaan!