LIVE: HJK:n UCL-karsintaottelu päättyi maalittomana

HJK isännöi parhaillaan kazakstanilaista FC Astanaa jalkapallon Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa.

MTV Sport seurasi kello 19.00 alkaneen karsintaottelun etenemistä.

90+4. min: Erotuomari viheltää ottelun päättyneeksi. Kohtaaminen päättyy maalittomana 0-0. Toinen osaottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona Astanan kotikentällä.

90+2. min: Myös Astana vaihtaa: Beisebekov korvaa pirteästi pelanneen Twumasin.

90+1. min: HJK:n Jallow tulee kentälle. Hän korvaa Havenaarin.

90+1. min: 4 minuuttia lisäaikaa.

90. min: Astanan Patrick Twumasi keskittää HJK:n maalille, mutta Örlund koppaa jälleen pallon käsiinsä.

89. min: HJK:n hyökkääjä Ousman Jallow valmistautuu tulemaan kentälle.

88. min: Astanan toinen vaihto: hyökkääjä Shchetkin kentälle.

85. min: HJK:n Tanaka keskittää vaarallisesti boksin sisälle, mutta vapaana olleen Savagen pusku menee karkeasti ohi maalin.

80. min: Astanalle pelaajavaihto: Serikzhan Muzhikov keskikentälle. HJK ei ole tehnyt muutoksia avauskokoonpanoonsa.

79. min: HJK:n vapari kuivuu kokoon.

79. min: Nopea Tanaka haastaa jälleen Astanan puolustusta: Postnikov rikkoo ja saa keltaisen kortin. HJK:lle vapari hyvästä paikasta.

77. min: HJK:n Atomu Tanaka pääsee laukomaan hyvästä paikasta, mutta Eric saa torjuttua pallon ulos sivurajasta. Eric selvittää myös tilanteesta seuranneen kulmapotkun.

74. min: Sonera Stadiumilla paikan päällä 9 788 katsojaa.

73. min: Astana hyökkää vasemman laidan kautta, mutta HJK-vahti Örlund koppaa keskityksen syliinsä.

69. min: HJK:n Savage pääsee laukomaan vaarallisesti boksin rajalta. Astanan Eric torjuu nyrkeillään.

68. min: Astanan Foxi Kéthévoama pääsee pukkaamaan päädystä tulleen keskityksen boksin sisältä. Pallo menee kuitenkin ohi HJK:n maalista.

64. min: HJK:n Baah pääsee heittämään kulmalipun tuntumasta sivurajaheiton, mutta Astanan maalivahti Nenad Erić koppaa pitkän heiton syliinsä.

63. min: Ottelun viimeiset minuutit ovat edenneet vauhdikkaana. Kentän molemmissa päissä muutamia vauhdikkaita tilanteita, mutta vaaralliset laukaukset ovat jääneet puuttumaan.

59. min: Astanan vaarallisen tilanteen tiimellyksessä HJK:n Rasmus Schüller ja Astanan pelaaja kolauttavat päänsä yhteen. Molemmat käyvät kentän ulkopuolella paikkailtavina.

59. min: Astanalla todella vaarallinen tilanne HJK:n maalin edustalla. Pallo pomppii boksissa Bauyrzhan Dzholchievin jalkaan, jonka laukauksen eteen ehtii Baah. HJK:n maali pelastuu.

56. min: HJK:n Baah saa keltaisen kortin.

54. min: Astanan puolustaja Branko Ilić rikkoo HJK:n Zeneliä. HJK:lle vapari, jonka Astanan puolustus hoitaa.

51. min: HJK:n Sorsa pääsee nostamaan keskityksen vaarallisesti boksin sisälle Havenaarille, jonka pusku ei päädy kohti maalia. Astanan puolustus hoitaa jatkotilanteen.

49. min: HJK:lla vahva startti toiselle puoliajalle. Pallo pomppii vaarallisesti Astanan maalin edustalla, mutta lopulta Zenelin syöttö boksin sisälle päätyy vastustajille.

46. min: HJK katkaisee laidasta Astanan 2. puoliajan ensimmäisen hyökkäyksen.

Kello 20.03: Toinen puoliaika käynnistyi maalittomasta 0-0-tilanteesta.

Kello 20.01: Pelaajat palaavat takaisin kentälle. Toinen puoliaika käynnistyy pian.

Kello 19.47: Ottelun avauspuoliaika päättyy 0-0-tilanteessa.

45. min: HJK:lle kulmapotku, joka päätyy kuitenkin lopulta kentän yli Astanan sivurajaheitoksi.

44. min: Astanan Patrick Twumasi laukoo boksin ulkopuolelta. Örlund koppaa pallon jälleen syliinsä.

42. min: HJK:lle nopea vastahyökkäys, mutta Astanan puolustus selvittää tilanteen boksin tuntumasta.

41. min: Astanalle vapaapotku reilusta 30 metristä. HJK:n puolustus selvittää keskityksen.

37. min: HJK:n vaarallisen tilanteen jälkeen Astanalla kaksi tilannetta HJK:n päädyssä. Ensimmäinen laukaus menee hieman ohi HJK:n maalin takakulmasta ja toisen Örlund koppaa syliinsä.

36. min: HJK:n kulmapotkun jälkitilanteessa pallo pomppii vaarallisesti Astanan maalin edustalla. Puolustus kuitenkin purkaa.

33. min: HJK:n Efran Zeneli saa keltaisen kortin: Tuomarin mukaan hän filmasi kaatuessaan nopeaan hyökkäykseen lähtiessään.

32. min: Astanan Dmitri Shomko laukomaan kulmapotkua: HJK:n Sebastian Sorsa purkaa keskityspallon päällään boksin sisältä.

31. min: Ottelun ensimmäinen puoli tuntia on sujunut maalittomana, mutta peliä on käyty varsin tasaisesti molemmissa päissä kenttää.

28. min: Astanan Bauyrzhan Dzholchiev kärsii pienestä nivusvammasta. Hän käy kentän sivussa hoidettavana.

25. min: HJK:n vaarallinen hyökkäys kuivuu kokoon: HJK:n Atomu Tanaka rikkoo Astanan puolustajaa keskityksen tavoittelutilanteessa.

24. min: Astanalla on päällä kova prässi heti puolen kentän jälkeen. HJK:n puolustus pallottelee pitkään keskiviivan tuntumassa.

19. min: Astanan Patrick Twumasi laukoo vaparin noin 30 metristä. Pallo ohi maalista. HJK:n maalipotku.

18. min: HJK:lle vaarallinen tilanne: Atomu Tanaka pääsee laukomaan tulisesti pilkun kohdilta, mutta pallo kilpistyy Astanan puolustajaan.

15. min: Ottelun tempo on hieman laantunut. HJK pyörittää palloa pitkään omassa päädyssään.

10. min: Ottelun ensimmäinen kymmenminuuttinen on sujunut varsin tasaisissa merkeissä. Peli on aaltoillut kentän molemmissa päissä.

7. min: HJK:lla vaarallinen tilanne. Mike Havenaar kuolettaa keskityksen rinnallaan ja Erfan Zeneli pääsee laukomaan 20 metristä. Pallo kilpistyy kuitenkin Astanan puolustukseen.

5. min: HJK:lle sivurajaheitto hyökkäyspään kulmalipun tuntumasta. Astanan puolustus kuitenkin selvittää pitkän heiton maalin edustalta.

4. min: Astana saa sivurajaheiton jälkeen pallon keskitettyä kahdesti HJK:n boksiin, mutta HJK:n Atomu Tanaka purkaa pallon keskialueelle.

3. min: Astana hyökkää oikealta laidalta, mutta HJK:n ruotsalaisvahti Daniel Örlund koppaa keskityksen.

Kello 19.01: Peli alkoi!

Kello 18.59: Ottelu on valmis alkamaan. HJK:n pelaajat ovat kokoontuneet ympyrään tsemppaamaan toisiaan.

Kello 18.45: HJK:n avauskokoonpano: Daniel Örlund, Sebastian Sorsa, Valtteri Moren, Markus Heikkinen, Gideon Baah, Guy Moussi, Rasmus Schüller, Demba Savage, Atomu Tanaka, Erfan Zeneli, Mike Havenaar.

Kello 18.45: Tervetuloa seuraamaan HJK:lle tärkeää euro-ottelua. Ottelu alkaa Sonera Stadiumilla kello 19.