Lisää tietoa kuninkaallisista häistä – lonkkaleikkauksesta toipuva prinssi Philip osallistuu seremoniaan

Meghan Markle - Hollywoodista hoviin 7:15

Kuningatar Elisabetin puoliso prinssi Philip osallistuu myös kuninkaallisiin häihin. 

VIDEO: Meghan Markle – Hollywoodista hoviin

Huhtikuun alussa lonkkaleikkauksessa ollut prinssi Philip, 96, pystyy osallistumaan lauantaina 19. toukokuuta lapsenlapsensa prinssi Harryn ja tämän tulevan puolison Meghan Marklen häihin. 

Prinssi Philipin lonkkaleikkaus onnistui suunnitellusti 3. huhtikuuta ja hän on toipunut siitä hyvin. Philip jäi eläkkeelle edustustehtävistään viime vuonna. Hän esiintyy yhä silloin tällöin puolisonsa kuningatar Elisabetin rinnalla. 

Kuninkaallisten häiden järjestelyiden ympärillä on kohissut viime päivien aikana. Meghan Marklen isä Thomas Markle ilmoitti maanantaina 14. huhtikuuta, ettei osallistu häihin. Markle vetosi terveyssyihin, mutta hiljattain tuli ilmi, että hän oli tehnyt yhteistyötä paparazzin kanssa lavastettuja valokuvia varten

Marklen oli tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille. Perjantaina 18. toukokuuta Kensingtonin palatsi tiedotti, että Meghan Markle on pyytänyt prinssi Harryn isää prinssi Charlesia saattamaan hänet alttarille. Charlesin on tiedotettu ottavan kunniatehtävän vastaan mielellään.

Meghan Markle ja prinssi Harry vihitään St. Georgen kappelissa ja häitä juhlitaan Windsorin linnassa. 

Häistä lähetetään suomeksi selostettu suora lähetys AVAlla ja Katsomossa lauantaina 19.5. klo 13-16:30. MTV.fi seuraa häitä koko päivän!


Lue myös:

    Uusimmat