Lisa-vauva katosi jäljettömiin kehdostaan – vielä 9 vuotta myöhemminkään ei tiedetä, mitä pikkutytölle tapahtui

Lisa-vauva katosi jäljettömiin kehdostaan – vielä 9 vuotta myöhemminkään ei tiedetä, mitä pikkutytölle tapahtui: Tältä hän näyttäisi nykyään 0:50
Lisa Irwin katosi yhdeksän vuotta sitten – tältä hän näyttäisi nyt

Kotona omassa kehdossaan ollut pieni tyttövauva Lisa Irwin katosi vuonna 2011. Hän oli kadotessaan vain 10 kuukauden ikäinen. Kansas Cityssä sattunut tapaus on edelleen mysteeri.

Äiti Deborah Bradley on kertonut nähneensä Lisan tunteja ennen havaittua katoamista, kun hän oli laittanut vauvan sänkyyn.

Tapauksesta on uutisoitu runsaasti Yhdysvalloissa. Bradleyn mukaan elämä tyttären katoamisen jälkeen on ollut painajaista, josta ei voi herätä.

Suomessa katoaa vuosittain satoja ihmisiä – nämä katoamistapaukset puhuttavat tällä hetkellä 7:16
Suomessa katoaa vuosittain satoja ihmisiä. Katso videolta, miten tapauksissa toimitaan!

Vanhemmat epäiltyinä

Oman vivahteensa juttuun on luonut, että Bradley ja Lisan isä Jeremy Irwin ovat itsekin olleet poliisin epäilyn alla.

Huffpost kertoo Bradleyn olleen haluton yhteistyöhön ja hänen tarinansa Lisan katoamiseen liittyviin yksityiskohtiin ovat vaihdelleet. Hän on muun muassa valehdellut siitä, mihin aikaan illalla hän oli laittanut Lisan nukkumaan. Bradley on myös myöntänyt olleensa humalassa vauvan katoamisyönä. 

Bradleyn entiseksi hyväksi ystäväksi esittäytynyt Shirley Pfaff on kertonut haastattelussa Bradleyllä olleen synkkä puolensa. Poliisi tutki Bradleyn ja Irwinin asuntoa ja pihaa katoamisen jälkeen, mutta ratkaisevia vihjeitä ei löytynyt.

Vanhemmat: "Lisa kidnapattiin"

Bradleyn ja Irwinin mukaan he huomasivat Lisan katoamisen Irwinin palatessa yövuorostaan kotiin. Vanhemmat kertovat epäilevänsä, että Lisa kidnapattiin lukitsemattoman ikkunan kautta.

Isän mukaan kodin ovi oli avoinna ja valot päällä hänen palatessaan töistä. Bradley oli nukkumassa.

Kansas City-sivuston mukaan Lisa Irwinin tapaus on edelleen ratkaisematta. Ratkaisevista vihjeistä on luvattu myös suuria rahallisia palkkioita.

Bradley itse on todennut, että hän ja Irwin eivät tule luovuttamaan ennen kuin heidän tyttärensä löytyy.

– Tiedämme, että joku jossakin tietää asiasta jotakin, Bradley on kommentoinut.

Lue myös:

    Uusimmat