Lipsanen Alma Median toimitusjohtajaksi

Viestintäkonserni Alma Median uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteen maisteri Juho Lipsanen. Hän aloittaa Matti Packalenin seuraajana maaliskuun alussa.

Lipsanen on työskennellyt lähes vuosikymmenen Sveitsissä kansainvälisen energia- ja automaatiokonserni ABB:n palveluksessa.

Lipsanen on työskennellyt ABB-konsernin suurimman yksikön, Automation Segmentin talousjohtajana. Automation Segment vastaa kahdeksalla eri liiketoiminta-alueella noin 250 yrityksen toiminnasta. Sen liikevaihto oli 8 miljardia dollaria ja sen palveluksessa työskenteli noin 50 000 henkilöä.

- Odotan innoissani töiden aloittamista Alma Mediassa ja sitä että pääsen muuttamaan perheeni kanssa takaisin Suomeen, Juho Lipsanen sanoo.

- Alma Mediassa on luova ja dynaaminen ilmapiiri yhdistettynä nopeaan tekniseen kehitykseen. Sillä on myös runsaasti vakiintuneita tuotemerkkejä, joilla on vahva markkina-asema.

- Toivotamme erittäin tyytyväisinä Juho Lipsasen tervetulleeksi Alma Mediaan. Hän on kokenut yritysjohtaja, jolla on vaikuttavat näytöt työskentelystä korkeatasoisessa kansainvälisessä ympäristössä, Alma Media Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Bengt Braun sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat