Mainos

Lipsanen Alma Median toimitusjohtajaksi

Viestintäkonserni Alma Median uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteen maisteri Juho Lipsanen. Hän aloittaa Matti Packalenin seuraajana maaliskuun alussa.

Lipsanen on työskennellyt lähes vuosikymmenen Sveitsissä kansainvälisen energia- ja automaatiokonserni ABB:n palveluksessa.

Lipsanen on työskennellyt ABB-konsernin suurimman yksikön, Automation Segmentin talousjohtajana. Automation Segment vastaa kahdeksalla eri liiketoiminta-alueella noin 250 yrityksen toiminnasta. Sen liikevaihto oli 8 miljardia dollaria ja sen palveluksessa työskenteli noin 50 000 henkilöä.

- Odotan innoissani töiden aloittamista Alma Mediassa ja sitä että pääsen muuttamaan perheeni kanssa takaisin Suomeen, Juho Lipsanen sanoo.

- Alma Mediassa on luova ja dynaaminen ilmapiiri yhdistettynä nopeaan tekniseen kehitykseen. Sillä on myös runsaasti vakiintuneita tuotemerkkejä, joilla on vahva markkina-asema.

- Toivotamme erittäin tyytyväisinä Juho Lipsasen tervetulleeksi Alma Mediaan. Hän on kokenut yritysjohtaja, jolla on vaikuttavat näytöt työskentelystä korkeatasoisessa kansainvälisessä ympäristössä, Alma Media Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Bengt Braun sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.