Mainos

Lippupalvelu yhteistyöhön Ruotsin ja Norjan kanssa

Pohjoismaihin syntyy yksi Euroopan markkinoiden suurimmista lipunmyyntijärjestelmistä, kun Lippupalvelu liittoutuu yhteen ruotsalaisen Ticnetin ja norjalaisen Billet Servicen kanssa.

Alkuvaiheessa lipunvälittäjien yhteistyö keskittyy kaupankäyntijärjestelmien yhdistämiseen, mutta myöhemmin edessä saattaa olla myös omistuksellinen liittoutuminen. Pohjoismaisten lipunmyyjien tähtäimessä on erityisesti myynti internetin välityksellä. Niiden yhteinen kaupankäyntijärjestelmä antaa lisää kapasiteettiä ja nopeutta nykyiseen verrattuna. Samalla varaudutaan tulevaan kilpailuun.

-Kaikki lähtee järjestelmästä, sehän on Lippupalvelutoiminnan ydin, mutta toisaalta tekniikka kehittyy kovaa vauhtia. Liittoutumalla ruotsalaisten ja norjalaisten kanssa koetetaan suojautua isoilta amerikalaisilta yrityksiltä, jotka voivat tulla tänne markkinoita pilaamaan, sanoo Lippupalvelun toimitusjohtaja Harri Kaasinen.

Noin 20 000 asiakasta voi ottaa samanaikaisesti yhteyden uuteen palveluun, ja se voi myydä 16 lippua sekunnissa. Kuluttajien toiveissa on saada palvelua myös nykyistä halvemmalla. Soneran omistama Lippupalvelu, Ticnet ja Billet Service julkistavat yhteistyönsä huomenna alan messuilla Barcelonassa.

Suomessa lippuja välittävät Lippupalvelu, Lippupiste sekä Tiketti. Hartwall Areenan ympärille perustettu Lippuluukku jaksoi muutaman vuoden, kunnes Lippupalvelu osti sen.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.