Lionel Messi sai yllättävän viestin odottamattomasta lähteestä – "Pyydämme pysymään poissa"

Los Angelesin hotellin lakkoilevat työntekijät ovat vedonneet Lionel Messiin ja hänen edustamaansa Inter Miamiin, jotta joukkue pysyisi poissa heidän majoitusliikkeestään saapuessaan sunnuntaina kaupunkiin isoa MLS-ottelua varten.

Inter Miami, jossa pelaa myös Huuhkajien syyskuun EM-karsintaotteluihin valittu Robert Taylor, kohtaa sunnuntaina LAFC:n vieraissa.

Santa Monicassa sijaitsevan Fairmont Miramar -hotellin työntekijät aloittivat lakkoilun keskiviikkona ja liittyivät tuhansiin hotellityöntekijöihin eri puolilla aluetta, jotka ovat tänä kesänä lakkoilleet parempien palkkojen perään keskellä asuntokustannusten hurjaa nousua.

– Olemme saaneet tietää, että Inter Miami ja suuri Lionel Messi ovat tulossa Los Angelesiin tällä viikolla otteluun LAFC:tä vastaan sunnuntaina, ammattiliitto Unite Here Local 11 sanoi lausunnossaan.

– Taloudenhoitajina, kokkeina, kellonhoitajina ja tarjoilijoina pyydämme Lionel Messiä ja hänen joukkuetovereitaan olemaan solidaarisia kanssamme ja pysymään poissa Fairmont Miramarista.

Inter Miami ei ainakaan toistaiseksi ole vastannut kommenttipyyntöön. Ammattiliiton tiedottaja kertoo, etteivät he ole kuulleet joukkueelta mitään.

Inter Miami, joka jäi perjantain vastaisena yönä 0–0-tasapeliin Nashvilleä vastaan, on MLS:n itäisen konferenssin sarjataulukossa viimeistä edellisellä sijalla. LAFC on läntisen konferenssin toinen.

Lue myös:

    Uusimmat