Lionel Messin penkitys nostatti raivon – tuohtuneet jalkapallofanit vaativat rahojaan takaisin

Lionel Messin pitäminen vaihtopenkin puolella sai tuhannet hongkongilaiset jalkapallokannattajat viikonloppuna suunniltaan.

Lähes 40 000 katsojaa odotti näkevänsä argentiinalaistähden tositoimissa Inter Miamin ja Hongkongin tähdistöjoukkueen välisessä harjoitusottelussa, mutta turhaan: Messi pysyi jalkavammansa takia penkillä. Kannattajat vaativat rahojaan takaisin ja buuasivat Miamin osaomistajalle David Beckhamille raivokkaasti, kun englantilainen tuli ottelun jälkeen kiittämään yleisöä.

Otteluliput maksoivat yli 1 000 Hongkongin dollaria (noin 120 euroa).

Hongkongin urheiluministeri Kevin Yeung vakuutteli maanantaina, että sopimuksen mukaan Messin olisi pitänyt pelata ottelussa vähintään 45 minuuttia. Järjestäjät kuulivat vain kymmenisen minuuttia ennen ottelun loppua, ettei Messi pysty pelaamaan loukkaantumisen takia.

– Pyysimme heitä välittömästi tutkimaan muita keinoja, kuten sitä, että Messi tulisi kentälle kannattajiensa eteen ja ottaisi vastaan pokaalin. Valitettavasti tämä ei onnistunut, kuten näitte, Yeung sanoi.

Suomen maajoukkuepelaaja Robert Taylor teki Miamin 4–1-voittoon päättyneessä ottelussa avausmaalin. Joukkueen huippunimistä Luis Suarez oli Messin tavoin koko ottelun vaihdossa.

Miami pelasi viime viikolla myös Saudi-Arabiassa ja jatkaa harjoitusottelukiertuettaan vielä Japaniin. Pohjois-Amerikan MLS-kausi alkaa 21. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat