Linnan juhliin kutsuttu Mira Potkonen ehti valita asunsa muotisuunnittelijan – näin hän kommentoi juhlien peruuntumista

3:29
Näin Linnan juhliin kutsuttu nyrkkeilijä Mira Potkonen reagoi juhlien peruuntumiseen.

Mira Potkonen aavisti, että Linnan juhlat perutaan.

Nyrkkeilijä Mira Potkonen oli yksi harvoista ja valituista, jotka saivat kutsun tämän vuoden Linnan juhliin. Potkonen postasi Instagram-tililleen kuvan arvokkaasta kutsusta sen saatuaan.

– Mikä suuri kunnia saada Tasavallan Presidentiltä kutsu Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle, Potkonen kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Aiemmin kerrottiin, että mukaan itsenäisyyspäivän Linnan juhlat järjestetään tänä vuonna erityisjärjestelyin. Nyt presidentti on kuitenkin päättänyt perua juhlavastaanoton kokonaan nopeasti heikentyneen koronatilanteen vuoksi. Tänä vuonna kutsun saaneet ovat kuitenkin kutsuttuja myös ensi vuoden juhliin, mikäli sellaiset voidaan järjestää. 

Tilanne ei tullut Potkoselle yllätyksenä.

– Jotenkin tämän osasi aavistella, kun tilannetta on seuraillut. Pelkäsin pahinta, että näin saattaa käydä, nyrkkeilijä kommentoi MTV Uutisille juhlien peruuntumista.

Itse juhliin Potkonen ei ollut ehtinyt valmistautua. Esimerkiksi hänen asunsa oli vielä täysi mysteeri.

– Kampaajan olin kerennyt varata ja kynnet laitattaa. Huomenna olisin mennyt muotisuunnittelijan luokse. Kiire olisi tullut puvun kanssa, mutta se siirtyköön vuoden päähän, Potkonen tuumaa.

Potkosen puvun olisi suunnitellut Teemu Muurimäki

Vaikka kutsu siirtyi vuoden päähän, on Potkonen edelleen iloinen siitä, että saa kunnian osallistua perinteikkääseen tapahtumaan.

– Sehän on älytön kunnia, että on omalla työllä voinut vaikuttaa sillä tavalla, että ansaitsee paikan itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Se on kunnia. Upea juttu, Potkonen kertoi.

Tasasavallan presidentin kanslian mukaan oli ennakoitavissa, että koronarajoitukset tulevat tiukentumaan entisestään. 

Presidentti Sauli Niinistö on julkaissut kanslian lausunnon myös Twitter-tilillään. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja