Lindsay Lohan ei usko #MeToo-kampanjaan: "Näistä asioista puhuvat naiset näyttävät heikolta"

Lindsey Lohanin mukaan useat naiset tulevat julki seksuaalisen häirinnän kokemuksistaan saadakseen huomiota.

Näyttelijä Lindsay Lohan antoi hiljattain haastattelun, jossa hän kritisoi naisia, jotka ovat puhuneet seksuaalisen häirinnän kokemuksistaan #MeToo-kampanjan rohkaisemina. Lohan kertoo, ettei hänellä itsellään ole juurikaan kerrottavaa omista kokemuksistaan aihepiirin tiimoilta. 

– En voi puhua jostain mitä en elä, eikö niin? Katsokaas, tuen naisia erittäin paljon. Kaikki käyvät läpi omat kokemuksensa omalla tavallaan. 

Lohan jatkaa, ettei hän hyväksy naisia, jotka ovat hakeneet huomiota kertomuksillaan. Hänen mukaansa useat naiset tulevat julki kokemustensa kanssa vain saadakseen huomiota. 

Lohanin mielestä ihmisten, jotka kokevat seksuaalista häirintää, täytyisi selvittää asia saman tien, kun tilanne tapahtuu. 

– Jos se tapahtuu siinä hetkessä, siitä keskustellaan siinä hetkessä. 

– Teet siitä oikean asian, kun teet rikosilmoituksen. Tulen vihaamaan itseäni tämän sanomisen johdosta, mutta mielestäni naiset, jotka puhuvat näitä asioita näyttävät heikoilta, vaikka he ovat vahvoja naisia. 

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja