Liki 200 000 euroa ulkonäköönsä käyttäneet kaksoset katumapäällä: "Meitä hävettää se, mitä teimme itsellemme"

Kauneusleikkaukset ovat alkaneet kaduttaa identtisiä kaksosia.

Australialaiskaksoset Anna ja Lucy DeCinque, 30, jakavat saman sängyn – ja saman poikaystävän. Lukuisia kauneusleikkauksiaan he kuitenkin ovat alkaneet katumaan.

Siskokset ovat käyttäneet liki 200 000 euroa kosmeettisiin toimenpiteisiin näyttääkseen täysin identtisiltä. Rahaa on palanut muun muassa silikoneihin ja huulitäytteisiin.

Nyt siskokset kuitenkin paljastavat katuvansa leikkauksiaan. Kaksoset kertoivat New Idea -lehdelle, että yrittävät seuraavaksi panostaa luonnollisempaan ja terveellisempään tyyliin.

– Se, minkä luulimme olevan nättiä... pidämme sitä rumana nyt, siskokset sanovat.

Kumpikaan DeCinquen siskoksista ei katso tehtyjä kauneusleikkauksia hyvällä.

– Meitä hävettää se, mitä teimme itsellemme, Lucy toteaa.

anna lucy decinque (1)

Lääkärin mukaan siskosten kehonkuva on vääristynyt. He ovatkin joutuneet syömään masennuslääkkeitä tilannetta helpottaakseen. Nyt siskokset kertovat yrittävänsä korjata asian ja palata lähemmäs luonnollista lookiaan. 

Vaikka naiset vakuuttavat hyväksyneensä diagnoosinsa, he myöntävät auliisti, että jotkut rutiinit on vaikeampi rikkoa.

– Etsimme vikoja toisistamme päivittäin, Lucy tunnusti lehdelle.

Jos toisella kaksosista on näppy kasvoillaan, ei kumpikaan poistu kotoa.

Tältä kaksoset näyttivät ennen leikkauksiaan:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Haaveissa yhteinen aviomies

Kaksoset ovat tuttuja julkisuudesta. Otsikoihin ovat nousseet siskosten pakkomielle kauneusleikkauksiin, mutta myös heidän erikoinen suhdekuvionsa kiinnostaa. DeCinquen siskokset ovat nimittäin seurustelleet jo viisi vuotta saman miehen, Ben Byrnen, kanssa. Kolmikko jopa nukkuu yhdessä.

Siskosten mukaan saman miehen tapailu on kätevää, sillä he haluavat viettää kaiken aikansa yhdessä. Kummatkin aikovat myös astella alttarille Byrnen kanssa. Näin he ainakin kertovat YouTube-kanavallaan. Arizonassa asuvan kolmikon harmiksi osavaltion laki kieltää moniavioisuuden – tosin rangaistuksia lain rikkomisesta ei ole listattu.

Siskokset ovat vannoneet hankkiutuvansa raskaaksikin samaan aikaan, sillä he ovat aina halunneet kehojensa olevan tismalleen samankaltaiset.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

***


Lue myös:

    Uusimmat