Mainos

Liikennemerkkisuunnitelma raivostuttaa: ”En kestä tätä urpoilua”

Suunnitelma liikennemerkkien hahmojen ”tasa-arvoistamisesta” ei saa kannatusta MTV Uutisten lukijoilta.

Liikennevirasto haluaisi Savon Sanomien jutun mukaan vähentää liikennemerkkien henkilöhahmojen maskuliinisuutta. Asiantuntijan mukaan Ruotsissa on kokeiltu myös hame päällä kulkevaa hahmoa, mutta se ei saa Liikennevirastossa kannatusta. Hahmo ei saisi viraston mukaan olla tunnistettavissa jommaksikummaksi sukupuoleksi.

Lukijoilta ei tunnu löytyvän ymmärrystä Liikenneviraston suunnitelmalle. Asiaa on kommentoitu vilkkaasti MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

– Tärkeintä on turvallinen ylitys näiden merkkien kohdalla! Siihen tuskin vaikuttaa hahmon sukupuoli.

– Olen ehkä epänormaali, mutta en ole koskaan nähnyt tuossa miestä suojatiellä, vaan ihmishahmon.

– Ehdottomasti tässä taloudellisessa ja muutenkin niin masentavassa maailmantilanteessa erittäin älykäs ja suorastaan ”ällikällä lyövä” uudistus.

– Mä en kestä tätä urpoilua.

– Ei voi olla totta! Eikö liikennevirastolla ole enää muuta tekemistä? Tätä asiaa varten pitää varmaan muutama komitea perustaa ja jäjestää kilpailu uusien liikennemerkkien muodosta, eihän siitä muuten tule mitään. Silläkin rahalla saisi jo muutaman kuopan korjattua rappeutuneessa tieverkostossa.

– Sain kyllä parhaat naurut. Kun kuulin tämän kaverin kertovan minulle. Ei oo todellista. Saanko nauraa tällekin turhalla asialle. Antakaa niiden liikennemerkkien olla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.