Hurja bensa-ale: Vesa Keskinen kauppaa menovettä 0,52 euron litrahintaan – vastaveto kilpakumppani Toivo Sukarin uuden Ideaparkin avajaisille

Tuurin kyläkaupan Vesa Keskinen myy polttoainetta 0,52 euron litrahintaan:"Täällä on parin kilometrin jonot kumpaakin suuntaan" 3:30
Katso videolta Vesa Keskisen kommentit hillittömästä bensa-alesta!

Tuurin kyläkaupassa myydään polttoainetta poikkeukselliseen hintaan. Taustalla on Vesa Keskisen tunnetun tavaratalon kamppailu samana päivänä aukeavaa kilpakumppani Toivo Sukarin Ideaparkkia vastaan.

Katso videolta Vesa Keskisen kommentit hillittömästä bensa-alesta!

Kyläkauppa mainostaa tapahtumaa joulunavauksena. Tapahtumassa kaupan neljä bensa-automaattia sylkevät polttoainetta vain 0,52 euron litrahintaan. Bensiiniä myydään viidestä iltapäivällä keskiyöhön asti.

– Polttoainetta saa tankata vain henkilö- tai pakettiautojen, moottoripyörien tai vastaavien sekä asuntoautojen tankkiin, mutta ei kanistereihin, säiliöihin, säiliöautoihin tai muihin vastaaviin, kauppakeskuksen sivuilla kerrotaan.

Julkisuudessa on veikkailtu, että kampanja liittyy samana päivänä päivänä auenneeseen Seinäjoen Ideaparkiin, joka on Tuurin kyläkaupan kilpailija.

Juttua korjattu 14.11. kello 17.49: Avautuva Ideapark sijaitsee Seinäjoella.

Lue myös:

    Uusimmat