Liigaviikossa ihasteltiin viikon komeimpia maaleja – "On niin erikoista, että tällä tasolla yksi pitää pilkkanaan vastustajaa"

4:16
Katso videolta, minkälaisia reaktioita syksyn komeimmat maalit saivat aikaan Liigaviikossa.

MTV:n Liigaviikko nosti esiin kaksi SM-liigassa nähtyä uskomatonta yksilösuoritusta menneeltä viikolta. Lukon Kristian Pospisil polkaisi Jukurien viisikon läpi ja Juhamatti Aaltonen taituroi näyttävän esityön Kärppien tasoitusmaaliin Pelicansia vastaan.

Katso yläpuolen videolta, miten kauniit maalit ihastuttivat Liigaviikko-studiossa.

Pospisilin erikoinen tekniikka kiertää koko Jukurien nipun sai Pohjois-Amerikassa asti huomiota.

– On niin erikoista, että tällä tasolla yksi pitää lähes pilkkanaan vastustajaa näin, MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen hehkuttaa.

1:33
Kristian Pospisil kiertää koko Jukurien viisikon.

Kärppien Juhamatti Aaltonen vastasi huutoon tekemällä ilman maalivahtia huikean esityön Kärppien Petter Emmanuelssonin tasoitusmaaliin ottelun viimeisellä minuutilla.

Aaltosen kausi on alkanut odotuksiin nähden hieman vaisusti. Käänteentekevää vaikutusta ei ollut vielä häneltä nähty ennen Pelicans-peliä.

– Vähän niin kuin vanhan liiton kärkikynät. Taikuri on edelleen taikuri tähän sarjaan. Tämä tuo taas lisää itseluottamusta, Sihvonen analysoi Aaltosen esityötä.

1:20
Juhamatti Aaltonen alustaa näyttävästi Kärppien tasoitusmaalin.

Aaltonen itse sanoi haastattelussa esityön lähteneen pienestä kiukusta liikkeelle. Hän oli hetkeä aiemmin antanut harhasyötön keskialueelle, jolloin Kärppien painostus Pelicansin päädyssä katkesi.

Alhaalta näet Liigaviikon koko lähetyksen viikon kuumimmista puheenaiheista.

21:54

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja