Liigassa säkenöinyt puolustaja mukana Euroviisuihin pyrkineen latvialaisyhtyeen musiikkivideolla – "Tämä mies on legenda"

Viime kaudella KalPan liigajoukkueessa ihastuttanut Mathew Maione yllätti esiintymällä latvialaisyhtyeen musiikkivideolla. Laulaminen ei ole puolustajalle uutta, sillä hän esiintyi myös KHL:n tähdistöottelussa tällä kaudella.

Maione väläytti musiikkitaitojaan, jolloin hän esiintyi KHL:n tähdistöpelissä. Puolustaja kaivoi kitaran esiin, lauloi Lumineers-yhtyeen Ho hey-kappaleen ja sai yleisön taputtamaan musiikin tahtiin.

Nyt kanadalais-italialainen virtuoosi yllätti jälleen, sillä hän on mukana latvialaisen Laime pilniga -yhtyeen Awe-kappaleen musiikkivideolla. Yhtye osallistui kyseisellä kappaleella myös Latvian euroviisukarsintaan, mutta kiekkotähteä ei lavalla nähty.

Maionen laulusuoritus on kerännyt yli 60 000 katselukerran lisäksi kehuvia kommentteja Youtubessa.

– Tämä mies on legenda. Pitäkää hänet ikuisesti Dinamossa!

– Mathew'lla on upea ääni, toinen hehkuttaa. 

Maione pelasi viime kaudella KalPassa ja teki 60 runkosarjaottelussa tehot 15+24=39. Hänet Liigan viihdyttävämmäksi pelaajaksi ja kotimaan liigan tähdistöjoukkueeseen. Maione voitti myös puolustajien pistepörssin.

Tällä kaudella KHL-joukkue Dinamo Riikaa edustava puolustaja on jatkanut pistetehtailua tekemällä 56 ottelussa 44 pistettä (11+33).

Lue myös:

    Uusimmat