Mainos

Lihavampi kaaso ja tuhdimpia häävieraita

Kuten moni morsian tietää, suuren päivän suunnittelu vaatii suuria valintoja. Kaason valinta tuntuu tänä päivänä olevan paina päätös.

Jopa kolmas brittinaisista paljastaa tutkimuksessa, että valitsisi itseään isokokoisemman ystävän kaasoksi näyttääkseen alttarikäytävällä hoikemmalta. Vieraslista on myös tarkan silmän alla, sillä 40 prosenttia tutkimukseen osallistuneista kokisi olonsa itsetietoiseksi sutjakoiden vieraiden keskellä. Vajaa puolet morsmaikuista laihduttaa dieetillä hääjuhlakuntoon.

Myös viidesosa naispuolisista vieraista kokee tarvetta panostaa ruokavalioon ennen tuttavan suurta päivää.

– Tutkimus osoittaa, että morsiamen lisäksi jotkut vieraat ja kaasot kokevat paineita ulkonäöstään. Morsiamet ovat aina halunneet näyttää parhaalta tärkeänä päivänä, mutta pakkomielle hoikkuuteen on tämän päivän ilmiö, sanoo tutkimuksen tehneen ravintosuunnitteluun keskittyvän Slim-Fast-yrityksen ravintoneuvoja Fiona Hunter.

Kaikki katseet kääntyvät morsiameen ja saattavat saada hänet itsetietoiseksi.

– Naiset kokevat selvästi suuria paineita näyttää hyvältä hääpäivänä, mikä saa heidät valitsemaan kookkaampia kaasoja. Se on hyvin surullista ja todella sääli. Tällaiset tilastot näyttävät merkitsevän uutta, huolestuttavaa trendiä, kommentoi Hunter.

MTV3/www.dailymail.co.uk

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.