Mainos

Lihapullat italialaisittain

  • 500 g nauta-sikajauhelihaa
  • 3 viipaletta vaaleaa leipää raastettuna (1,5 dl leipäraastetta)
  • 1 dl pestokastiketta
  • 1 sipuli
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja hienonnettuna
  • 0,5 dl kapriksia
  • 1 kananmuna
  • 1/2 tl musta- tai valkopippuria

Sekoita leipäraaste pestokastikkeeseen suuressa kulhossa ja anna seoksen turvota noin 5-10 minuuttia. Hienonna sipuli ja kuullota halutessasi paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää sipuli, kananmuna, aurinkokuivatut tomaatit ja jauheliha leipäraaste-pestoseokseen, sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta lihapullia. Paista lihapullat pannulla voissa kauniin ruskeiksi muutamassa erässä. Kastikkeeksi sopii valmis tomaattikastike. Tarjoa pastan ja tuoreen rucolan kanssa. Raasta annoksen päälle vielä halutessasi tuoretta parmesaania

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.