Lewis Hamiltonin sopimusilmoituksesta paljastui erikoinen yksityiskohta – "Kysyimme Valtterilta, onko se ok"

Mercedes teki ison F1-ilmoituksen Itävallan GP -viikonlopun keskellä, kun se julkaisi Lewis Hamiltonin jatkosopimuksen. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff toi esiin varsin erikoisen yksityiskohdan Hamiltonin jatkosopimusilmoituksesta.

Hamiltonin uusi kontrahti ulottuu vuoden 2023 loppuun asti.

– Teimme sopimuksen perjantai-iltana ja ajattelimme, että ”miksi emme julkistaisi sitä välittömästi”. F1 on ympäristö, missä on vaikea pitää asioita salassa, Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff sanoi Ziggo Sportin haastattelussa.

Wolff paljasti varsin erikoisen yksityiskohdan Hamiltonin sopimuksen julkistuksesta. Mercedes kun kyseli Bottakselta kantaa julkistukseen.

– Kysyimme Valtterilta, että onko hänelle ok, jos tuomme sopimuksen välittömästi julki. Hän sanoi, ettei sillä ollut hänelle mitään väliä. Siksi julkistimme sen heti, Wolff sanoi.

Hamilton sitoutui samalla Mercedeksen uuteen projektiin. Ensi kaudella F1:ssä tehdään merkittäviä sääntömuutoksia, minkä myötä autot menevät täysin uuteen uskoon.

– Olemme kohdanneet tänä vuonna enemmän haasteita kuin useampana edellisenä vuotena. Ensi vuonna sarjaan tuodaan uudet säännöt. Hän kyllä tietää, että mitkä meidän suunnitelmamme ovat, Wolff totesi.

Lue myös:

    Uusimmat