Lewis Hamilton vitsailee Kimi Räikkösen uran jatkumisella – ”Minun täytyy alkaa maksaa hänelle!”

Kimi Räikkönen on tällä hetkellä F1-sarjan ikänestori. Räikkönen takana toiseksi vanhimman kuljettajan titteliä kantaa 2010-luvun menestyskuski, Lewis Hamilton.

Ensi kaudella Hamilton, 35, tavoittelee jo uransa seitsemättä maailmanmestaruutta. Hänen kanssaan isosta kruunusta kisaavat muun muassa 13 vuotta nuoremmat Max Verstappen ja Charles Leclerc.

Hamilton on heittänyt joka kerta vitsikkäälle linjalle, kun häneltä on kysytty iästä ja kokemuksesta. Nyt britin vitsailussa osumaa sai Alfa Romeon suomalaiskuski Räikkönen.

– Minun täytyy alkaa maksaa Kimille, että hän jatkaa uraansa, jotta en ole vanhin! Onneksi hän taitaa vain jatkaa ja jatkaa, Hamilton heitti GQ:n haastattelussa.

– Ei vaan, en tunne oloani yhtään vanhaksi. Tuntuu siltä, että olen paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Kaikki toimii paremmin, kiitos sen kokemuksen, mitä olen saanut. En oikein edes usko, ettenkö pystyisi olemaan yhä vain paremmassa iskussa. Toki, olen varma, että tämä tunne häviää jossain vaiheessa, Hamilton jatkaa.

Hamilton debytoi F1-sarjassa kaudella 2007. Räikkönen juhli tuolloin uransa ensimmäistä maailmanmestaruuttaan. Hamilton teki samaisen tempun vuotta myöhemmin.

Uusi F1-kausi alkaa 15. maaliskuuta Australiasta.

Lue myös:

    Uusimmat