Lewis Hamilton paljasti: yhden henkilön ratkaisu vaikuttaa hänen F1-jatkoonsa – ”En halua, että hän lähtee”

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton varmisti jo uransa kuudennen maailmanmestaruuden edellisessä F1-kisassa, Yhdysvaltain GP:ssä. Hamiltonin tulevaisuuden ylle on nostettu isoja kysymysmerkkejä. Vaihtaako hän tallia? Ja jatkaako hän ylipäätänsä ajamista F1:ssä?

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Brasilian GP suorana 15.-17.11.
La: 3. harjoitukset klo 16.55, aika-ajot klo 19.55, ennakkotunnelmat klo 19.00
Su: Brasilian GP klo 19.05, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Britin nykyinen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Vaikka Hamiltonin Mercedes-jatko on hyvin todennäköinen vaihtoehto, ei kuvio ole vielä mitenkään varma.

Hamilton paljasti tämän viikonlopun Brasilian GP:n yhteydessä, että hän haluaa kuulla ensin yhden tärkeän tekijän kannan, ennen kuin hän tekee omia päätöksiään.

Tämä tärkeä tekijä on Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff, jota on viety F1-sarjan toimitusjohtajan paikalle.

– Tiedän, että jos joku on pitkään samassa paikassa, niin se ei ole aina hyvä asia. Haluan, että ihmiset ottavat siipiä allensa ja tekevät sen, mikä on heille parasta. Vain hän tietää, että mikä se paras ratkaisu on hänen kannaltaan, Hamilton totesi BBC:lle.

– F1:ssä oikeiden ihmisten pitää olla oikeissa paikoissa. Hän on ollut juuri oikea henkilö – yhteistyömme on ollut kuin täydellinen yhtälö, Hamilton jatkoi Wolffista.

47-vuotias Wolff on toiminut Mercedeksen tallipäällikkönä koko niin sanotun hybridiajan, joka käynnistyi vuonna 2014. Tämän jälkeen Hamilton on voittanut yhteensä viisi maailmanmestaruutta (2014, -15, -17, -18 ja -19).

– En halua, että hän lähtee. Mutta loppupeleissä kyse on hänen päätöksestään, Hamilton mietti Wolffista, jatkaen:

– Yksi henkilö ei ole koko talli. Taustalla on hurja määrä ihmisiä. Mutta tämä ratkaisu on tärkeä minulle ja haluan nähdä, että mitä ajatuksia hänellä on. Mitä hän haluaa, Hamilton viittasi siihen, miten hän odottaa Wolffin päätöstä ennen kuin hän tekee omia ratkaisujaan.

Lue myös:

    Uusimmat