Lewis Hamilton kertoo, miten Valtteri Bottas onnistui yllättämään hänet – ”Hän ajoi sensaatiomaisen hyvin siinä”

Lewis Hamiltonin mukaan Valtteri Bottas onnistui yllättämään hänet kuolleesta kulmasta noustessaan heti ohituksen jälkeen uudelleen edelle Ison-Britannian F1-kisassa.

Bottas sinnitteli pitkään Hamiltonin edellä kisan alkukierroksilla, kunnes Hamilton lähti neljännellä kierroksella komeaan ohitukseen. Brittiyleisö mylvi, mutta jo muutaman mutkan jälkeen Bottas vastasi komealla vastaiskulla.

– Onnistuin saamaan hänet seiskamutkassa ja sitten hän oli sisäpuolella, mutta kun tulimme ulos mutkasta, en oikein nähnyt missä hän oli, Hamilton selvensi.

– Hän oli kuolleessa kulmassa. Hän ei ollut peileissäni, mutten nähnyt häntä vieressänikään, joten en voinut sulkea ovea, koska piti varmistaa, että oliko hän siellä.

Bottaksen temppu teki Hamiltoniin vaikutuksen. Lopulta Hamilton onnistui nousemaan turva-autotilanteen avulla kisan kärkeen eikä taipunut enää.

– Hän ajoi sensaatiomaisen hyvin siinä, Hamilton sanoi Bottaksen vastaiskusta.

– Ajattelin, että okei, minun täytyy perääntyä, odottaa varikkostoppeja ja sitten naulata tämä.

– Aioin ajaa muutaman kierroksen lisää ja toivoa pääseväni varikolta hänen eteensä, mutta turva-auto tuli täydelliseen aikaan, Hamilton kiitteli.

Lue myös:

    Uusimmat