Lewis Hamilton kamppaili helteessä ikävän ongelman kanssa – voipunut brittitähti meni maaten lattialle: "Laihduin varmaan kolme kiloa"

Lewis Hamilton ajoi toiseksi Ranskan F1-osakilpailussa.

Ranskan osakilpailussa toiseksi ajanut Lewis Hamilton joutui ajamaan helteisen kisan läpi ilman juomapulloa.

Hamilton ajoi tasaisesti ja vahvasti läpi kilpailun, mikä vei kokeneen brittitähden komeasti toiselle sijalle. Olosuhteet kisan aikana olivat jokaiselle kuljettajalle äärimmäisen haastavat, sillä Ranskassa oli kisan aikana yli 31 astetta lämmintä.

Paahtavan kuumuuden ohella Hamiltonilla oli kisan aikana ongelma, joka ei varmastikaan tehnyt konkarikuskin työstä helppoa.

– Tämä oli itse asiassa haastava kilpailu, koska juomapulloni ei toiminut. En nähnyt äsken painoani, mutta veikkaisin laihtuneeni noin kolme kiloa. Se on tarpeeksi. Odotan innolla, että saan jotain juotavaa, Hamilton kertoi David Coulthardin haastattelussa.

Vajaaksi jäänyt nesteytys teki tehtävänsä. Janoinen ja voipunut Hamilton kävi kuljettajien takahuoneessa toviksi lattialle keräämään voimiaan ennen nousua palkintokorokkeelle. Mistään dramaattisesta tuupertumisesta ei ollut kuitenkaan kyse.

Lue myös:

    Uusimmat