Lewis Hamilton heittää voittotaistossa pyyhkeen kehään? – ”Red Bullit ovat kisassa supernopeita”

Lewis Hamilton piti Meksikon aika-ajojen kolmostilaansa hyvänä tuloksena, koska harjoituksissa Mercedeksellä oli ollut todella vaikeaa. Kisan osalta Hamilton povaa Red Bullille menestystä. 

MAINOS

F1 suorana C Morella – Meksikon GP viikonloppuna

Sunnuntai: Meksikon GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Hamilton ennakoi Mercedekselle paljon suurempaa tappiota. 

– Olin todella yllättynyt, miten tasaista oli. Onnittelut Danielille (Ricciardo). Hän teki todella hyvää työtä. Olen todella iloinen, että hän oli nopein. Varsinkin siitä syystä, koska hän lähtee tiimistään, mikä on heille (Red Bullille) iso menetys, Hamilton sanoi.

Mercedeksellä oli perjantaina isoja ongelmia. Aika-ajoja varten autoa saatiin parannettua kuitenkin huomattavasti.

– Perjantai oli vaikea päivä. Auto oli todella karmea. Meillä oli vaikeuksia useammalla alueella. Jopa moottorissakin, mikä meille on ollut todella harvinaista. Mutta kaverit tekivät kovasti töitä ja paransimme, Hamilton kiitteli tiimiä.

Hamilton puhui isoistakin muutoksista.

– Kolmas harjoitussessio oli parempi, mutta ei vieläkään hyvä. Teimme lisää muutoksia ja aika-ajoihin tehdyt isot muutokset näyttivät toimivan hyvin. Olen todella iloinen, että pääsin näinkin lähelle.


Kisan osalta Hamilton laittaa suosikin paineet Red Bullin Daniel Ricciardolle ja Max Verstappenille.

– Onneksi olemme liikkeillä ultrapehmeillä renkailla. Hyperpehmeät kestävät vain neljä kierrosta tai jotain. Tulee varmasti vaikea kisa, koska radan pinnan lämpötila aiheuttaa yhä ongelmia. Voin pitää renkaistani huolta, mutta Red Bullit tulevat olemaan kisassa supernopeita.

Hamiltonin ei tarvitse ottaa kisassa turhia riskejä. Hänelle riittää viidennen maailmanmestaruutensa varmistamiseksi seitsemäs tilakin, vaikka neljännestä ruudusta starttaava Sebastian Vettel voittaisikin.


Lue myös:

    Uusimmat