Lewis Hamilton ei tuntenut juhlahumua: "Menen koirieni luokse"

Lewis Hamiltonista tuli viisinkertainen F1-maailmanmestari hänen varmistettuaan MM-tittelinsä Meksikon osakilpailun nelostilallaan. C Morelle Hamilton kertoi, ettei vielä ole sisäistänyt saavutustaan.

– Ei tunnu todelliselta. Toivon tunteen muuttuvan tulevina tunteina. Tuntuu nöyrältä. Olen hyvin kiitollinen, koska niin monet ihmiset ovat auttaneet minua ja onnistuneet rakentamaan organisaation ympärilleni ja auttaneet minua rakentamaan suoritukseni ja keskittymiseni, Hamilton sanoi.

Hamilton muistutti olleensa mestaruustaistossa kesällä takamatkalla.

– Kun katson muutamia kisoja taaksepäin, niin kuka olisi tiennyt, että tulemme voittamaan mestaruuden. Viides mestaruus. Sitä on vaikea sisäistää, hän sanoi.


Hamilton arvioi kauttaan uransa parhaaksi, mutta myös raskaaksi.

– Todellakin tämä on ollut paras kauteni koskaan. Henkilökohtaisella tasolla tämä on ollut kovin vuoteni auton ulkopuolella. Jätän yksityiskohdat siihen, kun joskus kirjoitan kirjan, mutta on ollut kovaa. Mutta on ollut paljon hienoja asioita, jotka ovat auttaneet minua tähän. Saavutimme hienoja tuloksia kisoista, joissa emme olleet nopeimpia. Olen hyvin kiitollinen.

Erityiskiitoksensa Hamilton kertoi faneilleen.

– Täällä on paikan päällä fanejani, jotka ovat matkustaneet tänne Britanniasta ja muualtakin. Kannan heidän tuomaa voimaa mukanani. Kannustus on auttanut minua nostamaan tasoani. Varmistan, että teen oman osani, kun he tekevät omansa.

Miten Hamilton aikoo mestaruuttaan juhlia?

– Vähän outoa, koska en tunne juhlahumua. En tiedä, miksi. Huomenna menen koirieni luokse ja menemme kävelylle rannalle.


Lue myös:

    Uusimmat