Mainos

Leuanvedon ME-mies määrättiin pakkolepoon – suunnittelee jo uutta ennätystä

Palomies Joonas Mäkipelto teki viikonloppuna uuden maailmanennätyksen leuanvedossa. Torstaina Mäkipelto vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -talk show’ssa.

Kovalla suorituksellaan otsikoihin noussut Joonas Mäkipelto veti lauantain ja sunnuntain aikana 5 050 leukaa, mikä on uusi maailmanennätys 24 tunnin aikana. Suoritus oli jopa Mäkipellolle niin rankka, että hänelle tuli usean olkavarren lihaksen lihasjänneliitoksen repeämä.

– Kaksi viikkoa on täydellistä pakkolepoa. En saa edes roikkua käsien varassa. Mutta mustelmat ovat parantuneet todella hyvin, Mäkipelto kertoi ennen lähetystä MTV.fi:lle.

– Erikoislääkäri Tuomo Karila sanoi, että tämän tyyppisen vamman aikaansaamiseen on vaadittu poikkeuksellisen kovaa kipukynnystä. Että olen antanut sanalle sisu uuden ulottuvuuden, Mäkipelto sanoo.

Pakkolepomääräyksestä ja edessä olevasta kuntoutusjaksosta huolimatta Joonas ei silti malta olla haaveilematta jo tulevaisuudesta. Tavoitteena nykyistä ennätystä tehdessä oli 6000 leukaa, mutta tulokseksi jäi 5050 olkapään vaurioiduttua suorituksen aikana. Siintääkö miehellä vielä tämä 6000 toistoa silmissä?

– Ei siinnä 6000, vaan 7000 leukaa. Ja jos lähden hakemaan 12 tunnin ennätystä, niin sitten tavoite on 5050 leukaa, Mäkipelto sanoi määrätietoisesti.

Mäkipellon uusi ME kirjattiin lukemin 5050. Aikaa suoritukseen kului 18 tuntia ja 42 minuuttia. Ennätys syntyi vastaotteella. 

Alla Mäkipelto kannustaa toimittajaa leuanvedossa. Mies joutuu tyytymään kannustajan rooliin leuanvedossa vielä muutaman viikon, sillä kahden viikon täyslevon jälkeen alkaa fysioterapia lihasten asteittaisella rasituksella.

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show MTV3-kanavalla torstaisin kello 21:00.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.