Mainos

Leppoisa aamu muuttui järkytykseksi: Kirvesmies yritti sisään

Hämeenlinnassa omakotitalossa asuvan pariskunnan eilisaamu keskeytyi ikävästi, kun kirveellä varustautunut mies yritti ovesta sisään. Murtomies yllätti hämeenlinnalaisen Kuusisenkulman talon asukkaat aamukahdeksalta.

– Mies yritti taloon sisään ulko-ovesta kirves kädessä, mutta asukkaat nähtyään hän lähti välittömästi karkuun läheisen metsän suuntaan, kertoo rikosylikonstaapeli Timo Järvenpää Hämeenlinnan poliisista.

Murto taloon jäi yritykseksi, myöhemmin asukkaat huomasivat, että mies oli koettanut murtautua myös pihalla seisoneeseen autoon.

Asukkaat hälyttivät poliisin murtomiehen perään, mutta miehellä oli sen verran etumatkaa, että hän ehti tehdä vielä toisenkin keikan. Mies ehti murtautua vielä Hakamäentiellä olevaan omakotitaloon.

– Poliisipartioiden saapuessa Hakamäentielle murtomies tuli omakotitalon ovesta ulos ja siitä alkoi sitten pienimuotoinen paini, Järvenpää kertaa.

Noin 40-vuotias tamperelaismies käytti kirvestä apunaan Hakamäentien taloon murtautuessaan. Omakotitalossa ei ollut ketään kotona. Mies sai saaliikseen lähinnä elintarvikkeita.

Järvenpää kertoo, että murtomies on poliisin tuttu ja viimeksi alkuviikolla yrittänyt murtautua omakotitaloihin Pohjois-Hauhon suunnalla. Mies on etsinyt taloista lähinnä yösijaa ja elintarvikkeita. Poliisi on pidättänyt miehen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.