Mainos

Leonardo DiCaprion ylellinen ekoasunto New Yorkissa – katso kuvat

Ympäristöystävällisestä asenteestaan tunnettu näyttelijä Leonardo DiCaprio pyrkii ekologiseen elämäntapaan myös asumisvalinnoillaan.

DiCaprio asuu yhdessä New Yorkin vihreimmistä rakennuksista: Hudsonjoen rannalla sijaitseva talo on erikoinen yhdistelmä luksusta ja ekologista elämänasennetta.

Talossa on yhteensä 264 huoneistoa. Se on tehty ainoastaan ympäristöystävällisiä rakennusmateriaaleja käyttäen ja talo myös toimii aurinkoenergialla. Sen ekologisimpia ominaisuuksia ovat muun muassa energian käyttöä vähentävät ohjelmoitavat termostaatit, viherkatto sekä oma vedenpuhdistuslaitos talon kellarissa.

– Riverhouse on erinomainen esimerkki siitä, kuinka vihreä teknologia on uusissa asuinrakennuksissa sekä saatavilla että saavutettavissa. Se on uraauurtava rakennus, DiCaprion edustaja on todennut.

Toisaalta rakennuksessa on kaikki ominaisuudet, joita yläluokkaiselta rakennukselta New Yorkissa odotetaan: uima-allas, kuntokeskus sekä koirien hoitola.Samassa talossa toimii myös lasten leikkitila ja luomuleipomo.

Asuntojen hinnat vaihtelevat rakennuksessa noin 680 000 eurosta kahteen ja puoleen miljoonaan.

Katso kuvia DiCaprion asunnostatäällä.

Suomalaisia miljoonakoteja voit katsellaJokakoti.fissä.

Lähteet: Huffington Post ja inhabitat.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.