Lentoyhtiö yllätti matkustajat lennolla – erikoista tempausta pilkataan somessa: "Kuulostaa hauskan vastakohdalta"

Lentoyhtiön tempausta pilkataan somessa.

Southwest Airlinesia pilkataan sosiaalisessa mediassa lentoyhtiön järjestämän tempauksen vuoksi, kertoo Yahoo. Lentoyhtiö tarjosi eräällä lennolla kaikille matkustajille ukulelen. Lento oli matkalla Long Beachilta Honoluluun.

Lentoyhtiö julkaisi Twitterissä kaksikuvaa: toisessa ukulelet odottavat matkustajia penkeillä ja toisessa näkyy, kuinka matkustajilla on jo kädessään ukulelet ja värikkäät kitaralaukut. Southwest Airlines kertoi julkaisussaan tekevänsä yhteistyötä soittimia myyvän Guitar Center -nimisen yrityksen kanssa yllättääkseen matkustajat niin ukulelella kuin soittotunnillakin.

– Siinä vaiheessa, kun he saapuivat Honoluluun, he olivat jo ammattilaisia, lentoyhtiö kehui soittotunnille kenties tahtomattaankin joutuneita.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Guitar Centerin tiedotteen mukaan lennolla opetettiin matkustajia soittamaan "Hello Aloha. How are you?" -niminen kappale. Ilmeisesti kyseessä oli Southwestin ja Guitar Centerin järjestämän kilpailun inspiroima markkinointikampanja. Kilpailussa on mahdollisuus voittaa matkapalkinto tai ukulele.

Näin tempaukseen reagoitiin

Tempaus ei kuitenkaan herättänyt puhtaasti ilon tunteita, kun moni intoutui reagoimaan ukuleleja täynnä olevaan lentoon Twitterissä.

"Minä, kun vastamelukuulokkeeni eivät toimi 200 ukulelea vastaan."Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen Southwestin suuri fani, mutta tämä olisi voinut tehdä minut murhanhimoiseksi, The Atlanticin toimittaja Tom Nicholstwiittasi.

– Entä jos et olisi halunnut kuulla ukulelejen kakofoniaa? Entä jos olisit halunnut vain istua hiljaisuudessa koko lennon ja katsoa televisiota tai lukea, niin kuin tavallisella lennolla? kyseli eräs Twitter-käyttäjä.

– Jumissa kilometrien korkeudessa 180:n ukulelea rämpyttävän ihmisen kanssa, jotka eivät osaa soittaa, kuulostaa hauskan vastakohdalta, huomautti eräs.

Lentoyhtiö uskoi kuitenkin tempaukseensa.

– Älkää huoliko, kaikki laittoivat ukulelet pois 20 minuutin jälkeen, sillä olivat jo oppineet, kuinka soitetaan, lentoyhtiö toppuutteli toisessa twiitissään.

Katso myös: Tällä lennolla lentäjä joutui puuttumaan härskiin ongelmaan:

Lentäjä kuulutti matkustajille, että nakukuvien levittäminen AirDropilla pitää lopettaa 1:28
Southwest Airlinesin lennolla koettiin kummia, kun lentäjä joutui kuuluttamaan matkustajille muistutuksen siitä, että nakukuvien levittäminen AirDropin välityksellä tulee lopettaa.

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat