Mainos

Lentokoneseksistä kärähtänyt nainen paljastui kolmen lapsen äidiksi – väittää antaneensa vain sylitanssin: "Hän myöntää, että se näyttää pahalta"

Lennolla rietastellut nainen kiistää seksiväitteet ja vakuuttaa, että kyseessä oli vain sylitanssi.

Sosiaalinen media kohahti, kun Ryanairin lennolla Manchesterista Ibizalle kuvattu video lähti leviämään vauhdilla. Lennolla matkustajat saivat todistaa, kun 31-vuotias Shaun Edmondson harrasti seksiä salaperäisen blondin kanssa kaikkien nähden. 

Aktin toinen osapuoli ei kuitenkaan ollut Edmondsonin tyttöystävä. Miehen raskaana oleva kihlattu oli jäänyt kotiin Edmondsonin lähdettyä ystäviensä kanssa polttarimatkalle Ibizalle.

Nyt videolla esiintyvän mysteeriblondin henkilöllisyys on selvinnyt. The Sunin mukaan brittinainen on kolmen lapsen äiti, Tracey Bolton, 39. Boltonin kerrotaan nolostuneen laajalle levinneen videomateriaalin vuoksi, mutta väittävän myös, ettei kyse ollut seksistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Edmondson ja Bolton olivat vasta tavanneet, mutta se ei estänyt humalaista paria ryhtymästä riettaisiin puuhiin muiden matkustajien nähden.

– Tracey on häpeissään siitä, että video kiertää internetissä, eräs naisen ystävä paljastaa.

Boltonin ystävät puolustavat kuitenkin tämän käytöstä ja vakuuttavat, että kyseessä oli vain sylitanssi, ei yhdyntä. Silminnäkijät tosin ovat kertoneet, että kummallakaan ei ollut housuja, ja Edmondson pyysi muilta matkustajilta kondomia ennen tapahtunutta.

Ystävä kertoo Daily Mailille Boltonin todenneen seuraavaa: "Olen kauhuissani, mutta mitään ei todellakaan tapahtunut, en ole lakannut itkemästä sen jälkeen, kun näin sen. Minua hävettää niin paljon."

Ystävn mukaan Tracey pysyttelee nyt piilossa saamiensa syytösten vuoksi. 

– Hän vakuuttaa, ettei harrastanut seksiä sen tyypin kanssa, mutta myöntää, että se näyttää pahalta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mitään ei oikeastaan tapahtunut. Hän antoi sylitanssin täysissä pukeissa huvin vuoksi, mitään seksijuttuja ei tapahtunut. He vain hupsuttelivat vitsillä, kertoo Boltonin ystävä Kirsty Lawton.

– He eivät tunteneet toisiaan, ihan kuin kukaan tekisi niin kenenkään kanssa, saati sitten tuntemattoman, Lawton perustelee.

Myös Boltonin isä, Stephen, on kommentoinut asiaa toteamalla, että ihmiset ovat kuulleet asiasta vain toisen puolen, sen väärän.

Daily Mailin mukaan myös lemmenaktin toinen osapuoli, Shaun Edmondson, on pysytellyt piilossa videon lähdettyä leviämään, eivätkä perheenjäsenet ole saaneet tätä kiinni. Edes raivostunut kihlattu ei Edmondsonin ystävän mukaan ole saanut yhteyttä mieheen.

Tyrmistystä lennolla aiheutti seksiaktin – tai sylitanssin – lisäksi se, ettei henkilökunta puuttunut rietasteluun millään tavoin valituksista huolimatta.

– Me tutkimme asiaa, Ryanairilta todettiin jälkeenpäin.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

***

1:41

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.