Lentokone myöhästyi hyttysparven hyökkäyksen vuoksi Meksikossa

Näky kuin Jumanjista: Lentokone myöhästyi hyttysten hyökkäyksen takia Meksikossa 1:12
Tältä hyttysten valtaaman lentokoneen sisällä näytti.

Hyttysparvi tunkeutui terrorisoimaan Meksikossa lentolupaa odottaneen koneen matkustamoa.

Lentolupaa odottaneen lentokoneen matkustamohenkilökunta joutui äskettäin erikoisen tehtävän eteen välttyäkseen joutumasta lentomatkustajien kera 10 kilometrin korkeudessa hyttysten ruuaksi.

Guadalajarasta Mexico Cityyn ollut reittilento viivästyi sisään tunkeutuneiden hyttysten takia lopulta usealla tunnilla 6. lokakuuta. Silminnäkijät kuvaavat matkustamossa ollutta näkyä lähes raamatulliseksi vitsaukseksi. 

Voit katsoa yllä olevata videolta, miltä matkustamossa näytti. 

Näky kuin Jumanjista

Matkustajien lastautuessa koneeseen kenelläkään ei ollut vielä tietoakaan siitä, että ihmisten lisäksi kone täyttyi verenhimoisista lentävistä hyönteisistä.

Koneen kyydistä kuvanneen videon Elizabeth Esmeralda Minjarez Coronan mielestä näky oli kuin Jumanjista. Jumanji on vuonna 1995 julkaistu elokuva, joka perustuu hurjaan viidakkoteemaiseen lautapeliin.

Lopulta, jotta hyönteisistä päästäisiin eroon, koneen henkilökunta joutui sumuttamaan koneen matkustamon täyteen hyönteiskarkotetta. 

Lennon oli ollut tarkoitus lähteä 16.30 paikallista aikaa, mutta hyttysten takia se pääsi ilmaan vasta iltaseitsemän tienoilla.

On epäselvää, kuinka hyttyset pääsivät lentokoneeseen, mutta New York Postin mukaan se ei ole ensimmäinen kerta, kun hyttysparvi on vallannut lentokoneen Guadalajaran kansainvälisellä lentokentällä.

Paikallismedioiden mukaan samankaltainen hyttysten kymppikerho tapahtui vuonna 2019. Lentokentän lähialue on ihanteellinen hyttysten kasvuympäristö vehreine kasvustoineen ja säännöllisine tulvineen. 

Lähteet: Storyful/Reuters ja New York Post

Lue myös:

    Uusimmat