Lentokentän valvontakameralle tallentui hyytävä näky tapaninpäivänä Floridassa: "Jos tämä olisi tapahtunut päivällä, niin tarina olisi täysin toinen"

Viranomaiset tutkivat lentoasemalla tapaninpäivän yönä tapahtunutta eriskummallista tilannetta, jossa ilmassa oli todelliset katastrofin ainekset.

Sarasota-Bradentonin kansainvälisellä lentoasemalla Floridassa tapahtui kuluvan viikon torstaina hurja tilanne, kun lava-auto kaahasi huomattavaa vauhtia tiiliseinän lävitse.

40-vuotias kuski oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja päätynyt usean mutkan kautta aina seinän lävitse, lentoaseman matkatavaroiden luovutusaulaan saakka.

– Meillä oli yöllä saapuva lento, mutta matkustajia ei ollut onneksi tapahtumahetkellä aulassa, lukuunottamatta meidän kahta henkilökunnan jäsentä.

– Jos tämä olisi tapahtunut päivällä, niin tarina olisi täysin toinen, lentoaseman toimitusjohtaja Fredrick Piccolo kertoo.

Tiskin takana olleet työntekijät onnistuivat niin ikään väistämään auton. Auton kuljettaja sai tilanteessa vammoja ja hänet kiidätettiin tilanteen jälkeen sairaalahoitoon. 

Tapahtuma on tällä hetkellä viranomaisten tutkinnan alla.

Hurja tilanne tallentui lentoaseman valvontakameroihin. Videolta on nähtävissä, kuinka huomattavaa vauhtia kaahannut auto murskaa aulan seinän ja törmää lopulta aina aulan palvelutiskiin saakka.

Lentokentän työntekijä arvioi kuskin ajaneen tilanteessa jopa 160 kilometrin tuntivauhtia.

Katso video tilanteesta yläpuolelta!

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat