Lentokentän henkilökunta löysi amerikkalaisnaisen käsilaukusta vastasyntyneen vauvan – nainen yritti salakuljettaa vauvaa Filippiineiltä

Amerikkalaisnainen yritti salakuljettaa vauvaa laukussaan 0:48

Yhdysvaltalaisnainen yritti salakuljettaa vastasyntynyttä vauvaa Filippiineiltä. Nainen pidätettiin Manilassa sen jälkeen, kun lentokentän turvatarkastuksessa hänen isosta käsilaukustaan löytyi vauva.

Hän jäi kiinni varhain keskiviikkoaamuna Ninoy Aquinon kansainvälisellä lentokentällä Filippiinien pääkaupungissa Manilassa.

CNN:n mukaan nainen käveli turvatarkastukseen yksin ja esitti vain omat henkilöllisyyspaperinsa. Hän ei maininnut vauvasta mitään.

Kun lentokentän henkilökunta päätti tarkastaa naisen ison käsilaukun, sen sisältä löytyi pieni vauva. CNN:n mukaan vauva oli kuusi päivää vanha.

43-vuotias nainen väitti olevansa vauvan täti, mutta hänellä ei ollut mitään todisteita sukulaissuhteesta. Amerikkalaisnaisella oli näyttää turvatarkastajille vain oma passinsa, mutta vauvan henkilöllisyyspapereita hänellä ei ollut. Kaksikon seurassa ei ollut muita henkilöitä.

Vauvan salakuljetus on nyt siirretty paikallisten viranomaisten tutkittavaksi.  

Lue myös:

    Uusimmat