Lenkkipolulla tapahtui: Koirat hyökkäsivät Norjan hiihtotähden kimppuun – olympiavoittaja joutui sairaalahoitoon

Maastohiihdon kaksinkertainen olympiavoittaja Simen Hegstad Krüger joutui sairaalahoitoon, kun koirat hyökkäsivät yllättäen hänen kimppuunsa kesken lenkin. Asiasta kertoo muun muassa norjalaismedia VG.

Norjalainen hiihtotähti Krüger oli ollut lenkkeilemässä Oslossa viime viikonloppuna, kun kaksi pientä koiraa hyökkäsi hänen kimppuunsa. Koirat purivat häntä.

– En ollut peloissani enkä huutanut, olin enemmänkin yllättynyt. Minulla ei ollut mahdollisuutta, koska niitä oli kaksi. Se oli vähän kivuliasta, ja tunsin adrenaliinin. Omistajilla oli vaikeuksia saada niitä otteeseensa, Krüger kertoi.

Krügerin oikeassa jalassa näkyi kuvissa puremisjälkiä, ja hän oli joutunut sairaalaan hoidettavaksi. Krüger sai jäykkäkouristusrokotteen ja antibiootteja.

– Se ei ollut ihanteellista, mutta meni hyvin. Tämä ei ollut isoin töyssy matkalla.

Krüger oli tyytyväinen, etteivät koirat olleet isompia. Hänen mukaansa koirat olivat pieniä terrierejä.

– Puhuin jälkeenpäin omistajille ja he olivat pahoillaan. Kaksi koiraa harjoitteli irti pääsemistä. Se oli ehkä liian aikaista, Krüger kommentoi nauraen.

Valmentaja velmuili

Norjan maajoukkuevalmentaja Eirik Myhr Nossum käänsi tapahtuneen huumoriksi. Hän vitsaili, että tapahtunut olisi ollut maajoukkuekaverin kosto.

– Simen löi sauvansa Sjur Röthen jalkaan tänä syksynä, ja hänen täytyi ottaa jäykkäkouristusrokote. Sjur lähetti luultavasti koirakavereitaan Simenin perään kostoksi, Nossum velmuili eikä pitänyt episodia dramaattisena.

Krüger aikoo avata olympiakauden kilpailu-urakkansa viikonloppuna Beitostölenissä. Hän saavutti Pyeongchangissa 2018 olympiakultaa sekä yhdistelmäkilpailusta että viestistä ja lisäksi hopeaa 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailusta.

Tänä vuonna Krüger kahmi Oberstdorfin MM-kisoista kaksi henkilökohtaista hopeaa ja yhden pronssin.

Lue myös:

    Uusimmat