Lemmikkikameli Scooby on yli kaksimetrinen diiva – "Kameli loukkaantuu syvästi ilman romaine-salaattia"

Lemmikkikameli Scooby on yli 2-metrinen diiva 1:23

Yhdysvaltojen Ohiossa asuvasta Scooby-kamelista on tullut paikallinen julkisuudenhahmo. Kameli naurattaa naapureita ja aiheuttaa suurta ihastusta autoilijoiden keskuudessa.

Scooby on noin 2-vuotias lemmikkikameli, jolla on kokoa huimat 2,1 metriä. Luonteeltaan hän on omistajiensa mukaan pääsääntöisesti iloinen. Joskus kameli kuitenkin muistuttaa teinipoikaa, joka suuttuu helposti pienistä vastoinkäymisistä.

– Scooby loukkaantuu, jos hän ei saa päivittäistä keskustelutuokiotaan omistajansa Nabilin kanssa, kertoi Scoobyn hoitaja.

– Kerran hän pahoitti mielensä oikein kunnolla, kun Romaine-salaatti vietiin pois markkinoilta. Scooby ei saanut sitä enää syödäkseen. Hän suuttui tilanteesta täysin ja otti sen henkilökohtaisesti, naureskeli Nabil.

Scooby innostuu aina, kun näkee omistajansa. Kameli on yleisestikin suurieleinen ja saattaa esimerkiksi innostuessaan hyppiä taukoamatta ylös alas.

Kamelia kävelytetään ympäri naapurustoa

Nabil oli aina halunnut kamelin lemmikiksi. Scoobyn hän sai, kun tämä oli vasta vauva. Ennen Scoobya Nabililla oli toinen kameli, joka kuitenkin kasvoi niin isoksi, että hänet täytyi antaa pois.

– Scoobya minä en aio pois antaa. Kaikki rakastavat häntä, kertoi Nabil.

Koirien lailla, Scoobya käytetään lenkillä ympäri naapurustoa talutushihnassa. Erikoinen näky luo naapurustoon hilpeyttä. Kameli pysäyttää koko liikenteen komealla ulkomuodollaan myös jatkuvasti.

Lue myös:

    Uusimmat