Mainos

Leilan ja Annukan kassi:

- irtolenkkiä- siian mätiä- puolukoita- vaahtokarkkia- inkiväärin juuri

Markus Maulavirran, Leilan ja Annukan menu:

Makkaramätikupit

puolikas lenkkimakkara 50 g siian mätiä smetanaapuolikas sipuli tilliä paahtoleipää

Leikkaa makkarasta noin 1 cm paksuisia viipaleita ja käristä ne pannulla niin että vähän kupristuvat. Valuta mäti ja sekoita siihen vuolukermaa ja hienoksi leikattua sipulia.ja tillia. Laita jokaiseen makkarakuppiin lusikallinen mäti-smetanaseosta ja tarjoile paahto- leipäkuutioiden kera

Puolukka-konjakkikeitto ja vaahtokarkkivarras

1 rkl sokeria voita puolukoita 2 rkl konjakkia vaniljatanko 1 dl vettä vaahtokarkkeja

N. ruokalusikallinen sokeria paahdetaan pikkuisen voinokareen kanssa. Lisää puolukat joukkoon ja pyörittele muutaman kerran. Lisää halkaistu vaniljatanko joukkoon. Kaada pari lorauasta vettä päälle ja keitä noin 5 minuuttia. Tarjoa paahdetun vaaahtokarkkivartaan kera.

Makkarastroganoff

lenkkimakkaraa smetanaa pippuria ja suolaa basilikaa

Suikaloi makkara tangoiksi, käristä hetki, lisää vuolukerma , keitä hetki, lisää pippuri, suola ja hienoksi leikattua basilikaa.

Makkara tournedos

Leikkaa makkarasta reilu pätkä ja paista molemmista päistä rapean kypsäksi. Tarjoa makkarastoganoffin seurassa, myös riisi käy.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.