Leijonissa ihastuttiin Anton Lundell -show’hun – ketjukaveri nostaa esiin häikäisevän yksityiskohdan: "Ihan maailmanluokkaa!"

Anton Lundell, 19, on noussut isosti valokeilaan meneillään olevissa jääkiekon MM-kisoissa. Ensikertalaisena mukana oleva Lundell häikäisi lauantaina, kun hän oli Suomen ykköstähti Saksasta otetussa 2–1-voitto-ottelussa. Lundell-show kerääkin kehuja Leijonien riveistä.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Lundell oli mukana Suomen molemmissa maaleissa lauantain iltapelissä. Ensimmäisessä osumassa hän täräytti kiekon suoraan syötöstä sisään.

Lundellin maali näkyy jutun yläreunan videolta.

Leijonien toisessa osumassa Lundell jakoi levityssyötön, josta Arttu Ruotsalainen naulasi voittomaalin.

Lundell johtaa tällä hetkellä Leijonien sisäistä pistepörssiä. Nuori hyökkääjä on paukuttanut viiteen otteluun tehot 3+1.

– Hänen pelikäsityksensä on aika hyvällä tasolla. Ei siinä tarvitse paljoa murehtia, kun vain laittaa lapansa johonkin esiin. Kyllä hän sen löytää, Lundellin ketjukaveri Niko Ojamäki sanoo MTV Urheilulle.

Ojamäki on päässyt seuraamaan läheltä Lundellin otteita. Hänet kun laitettiin nuoren hyökkääjän vierelle Norja-otteluun. Siitä lähtien Ojamäki, Lundell ja Ruotsalainen ovat muodostaneet erittäin lupaavan ketjun.

– Hänen kiekonkäsittelynsä ja se, miten hän pystyy roikkumaan kiekossa – se on ihan maailmanluokkaa! Ojamäki nostaa esiin yksityiskohdan Lundellin pelistä.

– Ensikertalaisuus ei näy mitenkään hänen kohdallaan. Toki, kyllä hän vähän neuvoja kyselee, mutta parempi vain, että hän vetää sitä omaa show’taan. Näyttää menevän sen verran hyvin, Ojamäki hymyilee.

Leijonien kokeneempaan osastoon kuuluva Iiro Pakarinen on ollut vakuuttunut 19-vuotiaan hyökkääjän otteista.

– En aiemmin tuntenut kyseistä herraa. Ihan mahtava poika. Hänellä on kirkas tulevaisuus edessään, ja hän on jo nyt hieno pelaaja. Hän tulee ihan varmasti menestymään omalla urallaan, Pakarinen uskoo.

Iiro Pakarinen tutustui Leijonien superlupaus Anton Lundelliin MM-kisoissa: "Mahtava poika"

Niko Ojamäki hehkuttaa Anton Lundellia: "Ihan maailmanluokkaa!"

Lundellin omat kommentit Saksa-pelin jälkeen:

Lue myös:

    Uusimmat