Leijonien kapteeni Marko Anttila pääsi erikoisjärjestelyllä Linnan juhliin: ”Kaksijakoiset fiilikset”

Leijonien kapteeni Marko Anttilalta isot kiitokset Jokereille –"Ei ollut itsestäänselvyys, että pääsi tänne" 3:07
Videolla haastattelussa Marko Anttila ja Heidi Anttila.

Viime keväänä Leijonat MM-kultaan kipparoinut Marko Anttila pääsi Linnan juhliin erikoisjärjestelyjen myötä.

Anttilan seurajoukkue Jokerit on ollut viime päivien aikana vieraskiertueella Venäjällä. Anttila pääsi kuitenkin Jokereiden puolustajan Mikko Lehtosen ja hyökkääjän Veli-Matti Savinaisen kanssa tasavallan presidentin vastaanotolle.

– Tuossa oli vähän kaksijakoiset fiilikset. Joukkue lähti seuraavalle paikkakunnalle, mutta onneksi joukkue kairasi hienon voiton, Anttila hymyili MTV Uutiset Liven haastattelussa.

– Iso kiitos Jokereille, että päästivät paikalle. Se ei ole aina ihan itsestäänselvyys, Anttila nyökytteli perään.

Anttila on ollut MM-kullan jälkeen ison pyörityksen kohteena. Isokokoinen hyökkääjä iski isoja maaleja viime kevään kisoissa Slovakissa. Näin hän nousi koko valtakunnan jalustalle. Tämä on heijastunut myös Anttilan perheen suuntaan.

– Kesä oli aika kiireistä aikaa. On ollut paljon kaikennäköisiä haastatteluja ja hyväntekeväisyysjuttuja, mitkä ovat olleet todella kivoja, että Marko on saanut olla niissä mukana. Nyt kun kausi alkoi Jokereiden kanssa, niin se helpotti. Mun mielestä arki on ollut kuitenkin ihan sellaista, mitä se on ollut ennenkin. Ei tässä mitään ihmeitä ole tapahtunut, Marko Anttilan puoliso Heidi Anttila sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat