Leijonien huippusentterin mailat ilmestyivät Ilveksen koppiin: "Ottaisimme hänet mielellään"

Ruotsin EHT-turnauksessa pelanneen KHL-hyökkääjän Mikael Ruohomaan mailat ovat saapuneet Tampereen Hakametsän jäähalliin. Missä mies itse on? Onko hän tulossa Ilvekseen?

Tapparan keskustelupalstalle ja twitteriin ilmestyi kuva, jossa Neftehimik Nizhnekamskin hyökkääjän Mikael Ruohomaan mailat ovat Ilveksen liigajoukkueen kopilla. Se herätti välittömästi spekulaatioita, että onko Ruotsin EHT-turnauksessakin pelannut hyökkääjä siirtymässä loppukaudeksi Suomeen. 

Ilveksen kokenut huoltaja Lasse Laukkanen oli itsekin nähnyt kuvan. Hänen mukaansa mailat tulivat Tampereelle vahingossa Ruotsista lentoyhtiön virheen takia. 

– Ruohomaan mailat tulivat samaan aikaan Laaksosen Oskarin mailojen kanssa. Täytyy soitella maajoukkueen huollolle ja kysellä, että mihin ne lähetetään. Mutta eiköhän Ruohomaalla Venäjällä muitakin mailoja ole, Laukkanen naurahti. 

Eli Ilveksen kannattajat joutuvat ainakin tällä erää pettymään. Tosin peli kulkee muutenkin kelvollisesti. Ilves on sarjassa seitsemäntenä ja kyttää tosissaan paikkaa kuuden sakissa.

Ruohomaa pelaa hyvää kautta Neftehimikissä: hän on tehnyt 45 ottelussa seitsemän maalia ja antanut 23 syöttöä.

– Ottaisimme hänet varmasti mielellään, jos hän tänne tulisi, Laukkanen heitti. 

Lue myös:

    Uusimmat