SM-liigan kärkikastin seuralle loistouutisia – pitkään sivussa olleet tähtihyökkääjät tekemässä paluuta

SM-liigassa kovaa taistelua runkosarjan kakkospaikasta Tapparan kanssa käyvä TPS on saamassa loistouutisia sairastuvan puolelta. Muun muassa hyvin pitkään sivussa ollut tähtihyökkääjä, seuran kapteeni Lauri Korpikoski on tekemässä paluuta.

TPS on tullut toimeen jo tovin ajan ilman Korpikoskea ja SM-liigassa parhaimmillaan hurjaa jälkeä tehnyttä Simon Suorantaa.

Tähän päälle muun muassa Ilari Filppula on joutunut olemaan sivussa tositoimista, erityisesti viime aikoina.

TPS:n urheilutoimenjohtajan Antero Niittymäen mukaan koko kolmikkoa ollaan odottelemassa piakkoin takaisin tositoimiin.

– Suoranta pelaa keskiviikkona. Filppula tulee varmaan ensi viikolla jossain vaiheessa takaisin. Korpikoski toivottavasti sitten sitä seuraavana, Niittymäki käy läpi TPS:n tilannetta MTV Urheilulle.

Kolmikosta Korpikoski ei ole pelannut vielä yhtään SM-liigaottelua tälle kaudelle. Korpikoskella todettiin sydänlihaksen tulehdus.

Toisella pitkäaikaispoissaolijalla, Suorannalla, pelejä on kertynyt yhteensä 12 (6+3=9).

TPS:n hyökkääjistä Otto Nieminen ja Hannu Kuru ovat Niittymäen mukaan vielä ainakin kuukauden sivussa.

– Kyllä sieltä pelaajia tulee pikkuhiljaa takaisin. Olisihan se kiva, jos saisimme nähdä terveen joukkueen jossain vaiheessa, että mihin se pystyy.

– Sitä ei olla vielä tänä vuonna nähty, Niittymäki murjaisee TPS:n kovista koettelemuksista.

– Sen myötä ei oikein tiedä, että missä sitä mennään, kun kaikki ovat mukana. Tuleeko sitä päivää ikinä? Se on toinen asia, Niittymäki jatkaa.

Niittymäki huokaisee, kun hän perkaa jo pitkälle mennyttä kautta.

– Tilanne on sinänsä hyvä, että olemme olleet kärkikahinoissa mukana vaikka esimerkiksi Korpikoski ja Suoranta ovat olleet pitkään poissa.

– Juuri tuollaisia kaavailtuja kärkipelaajia on ollut paljon sivussa. Mutta saamme sieltä vahvistuksia – se auttaa paljon, Niittymäki sanoo iloiten.

TPS ei todennäköisesti tee mitään liikkeitä ennen kuin siirtoikkuna umpeutuu tämän viikon perjantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat