Leijonan vuosihoroskooppi 2020

Stressi voi tänä vuonna vaivata sinua, sillä vaadit itseltäsi paljon niin henkisesti kuin fyysisestikin. Sinkkuleijonat eivät etsi tänä vuonna mitään pysyvää. Sitoutuminen on sinulle suorastaan kauhistus!

Rakkaus

Leijonien rakkauselämä on intohimoista vuonna 2020. Intohimolla on kuitenkin varjopuolensa, sillä kiihkeät tunteet voivat johtaa helposti riitoihin. Leijona kaipaa myös paljon rakkautta, ihailua ja yhdessäoloa, eikä sitä aina tunnu tulevan tarpeeksi. Hetkenkin ero rakkaastasi voi olla sinulle yhtä tuskaa.

Huumori on tärkeää parisuhteessa, mutta älä yritä huumorin avulla välttää vakavia keskusteluja. Joskus suhdetta vaivaavat asiat on pakko selvittää asiallisesti puhuen. Kun saatte ongelmat selvitettyä, on vuotenne täynnä rakkautta, onnea ja iloa.

Sinkkuleijonat eivät etsi tänä vuonna mitään pysyvää. Sitoutuminen on sinulle suorastaan kauhistus. Siitä huolimatta voit kokea salamarakastumisen. Sinua alkaa kuitenkin pian jänistää, ja suhde päättyykin yhtä nopeasti kuin oli alkanut.

Perhe ja ystävät

Perheasiat vaativat sinulta tänä vuonna kärsivällisyyttä. Sinulla on monta lankaa käsissäsi samaan aikaan, ja välillä ne tuntuvat auttamattomasti menevän solmuun. Yksi kerrallaan selvittämällä saat kaiken kuitenkin järjestykseen.

Lapset ovat sinulle tärkeintä maailmassa. Heidän onnistumisiaan sinun on ilo seurata. Välillä ystävät tuntuvat jäävän elämässäsi paitsioon. Parhaat heistä säilyvät silti rinnallasi.

Työ ja ura

Työ voi tuoda sinulle vuonna 2020 haasteita. Olet taitava ja aikaansaava, ja niinpä saatkin usein tehtäväksesi kaikkein vaativimmat työt. Sinä kyllä selviät niistä, vaikka ehkä oletkin joistakin asioista eri mieltä esimiehesi kanssa. Yritä olla tuomatta mielipiteitäsi niin jyrkästi esiin.

Työtä etsivien leijonien pitää olla tänä vuonna tarkkana töistä, joita heille tarjotaan. Varo allekirjoittamasta minkälaista työsopimusta tahansa. Joudutkin ehkä vielä hieman odottamaan, ennen kuin löydät unelmiesi työn. Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa.

Raha

Raha-asioissa sinulle on luvassa niin ylä- kuin alamäkeäkin. Rahaa voi kyllä tulla varsin mukavasti, mutta mitä enemmän sitä tulee, sitä enemmän sitä myös menee. Sinun kannattaa laatia itsellesi budjetti, ja pitää siitä myös kiinni.

Opiskelu

Sinä olet sinnikäs ja määrätietoinen, ja opiskelu sujuu sinulta tänäkin vuonna erittäin hyvin. Saatat päätyä opiskelemaan myös ulkomaille, ja sehän sinulle sopii paremmin kuin hyvin.

Hyvinvointi

Stressi voi tänä vuonna vaivata sinua, sillä vaadit itseltäsi paljon niin henkisesti kuin fyysisestikin. Stressin nujertaminen onnistuu parhaiten lepäämällä ja luonnossa liikkumalla. Liian kovaa liikuntaohjelmaa sinun ei pidä itsellesi laatia, sillä se vie iloisen kuntoilun helposti ankaran suorittamisen puolelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja