Leijonan kesähoroskooppi 2018

Alkukesä sujuu leijonilta varsin auvoisasti. Kaikki tuntuu menevän sinun toiveittesi mukaisesti, vaikket omia asioitasi niin voimallisesti ajaisikaan eteenpäin.

Ihailijoita sinulta ei tule tänä kesänä puuttumaan.  Eivätkä ihailijat todellakaan häiritse sinua, vaan päinvastoin. Sinä nautit kaikesta saamastasi huomiosta ja paistattelet ihailevien katseiden kohteena enemmän kuin mielellään.

Flirttailua luvassa heinäkuussa

Sinkkuelämä sopiikin sinun kesääsi paremmin kuin hyvin. Heinäkuussa nautit kiinnostavien ihmisen tapailusta ja flirttailusta kuuman auringon alla. Mitään sen vakavampaa suhdetta tuskin on syntymässä, mutta et sinä sellaista nyt kaipaakaan.

Vakiintuneiden leijonien parisuhteelle voi sisäinen levottomuutesi olla tänä kesänä kompastuskivenä. Yritä suunnata kiihkeät tunteesi rakkaimpaasi. Voit löytää hänestä aivan uusia ja kiehtovia puolia, joihin et ole aikaisemmin päässyt tutustumaan. Voittekin päästä suhteessanne aivan uusille tasoille.

Leijonan juhannustaika

Jos olet juhannusyönä autokuskina ja vilkaiset taustapeiliin, voit nähdä peilistä tulevan puolisosi.

Perhe ja ystävät ovat sinulle tärkeitä ja rakkaita, ja olet valmis asettamaan heidät itsesi edelle aina, kun tilanne sitä vaatii, ja silloinkin, kun tilanne ei sitä edes vaadi. Älä kuitenkaan uhraudu liikaa, vaan muista nauttia myös kesästä ja ladata samalla akkujasi tuleviin koitoksiin.

Romanttinen loma tiedossa

Heinä- ja elokuun vaihteessa sinulle voi olla luvassa jonkinlainen matka. Jos matkustat sinkkuna, ei ole ollenkaan mahdotonta että kokisit matkan aikana kiihkeän lomaromanssin. Kumppaninsa kanssa matkustavat leijonat taas kohdistavat uudessa ympäristössä kumppaniinsa aivan uudenlaisia kuumia tunteita.

Vaikka joutuisit olemaan kesällä töissä, ei sinun kannata jäädä sitä murehtimaan. Päivät ovat pitkiä ja yöt lyhyitä, joten ehdit nauttia kesästä myös töiden jälkeen.

Elokuussa ajatuksesi alkavat vähitellen kääntyä jo syksyyn ja tulevaisuuteen. Sinulla on suunnitelmia, joita palat halusta päästä toteuttamaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja