Lehti: Mestarien liigan suurseurat sopuun jännittävästä vaihtokaupasta

Juventus ja Barcelona ovat päässeet sopuun Miralem Pjanicin ja Arthurin välisestä vaihtokaupasta, uutisoi Italian toiseksi suurin sanomalehti La Repubblica.

Siirtoneuvotteluita pelaajavaihdosta on ehditty käydä jo pidemmän aikaa. Espanjalaismedian mukaan 30-vuotias Pjanic on jo hyväksynyt Barcelonan sopimusehdot ja valmistautunut jättämään Italian suuseuran.

Juventuksen pyrkimykset houkutella Arthur Torinoon eivät puolestaan ole sujuneet yhtä suoraviivaisesti. Brasilian maajoukkuemies, joka kertoi aiemmin olevansa halukas jäämään Camp Noulle, on vasta viime päivien aikana pehmentänyt kantaansa Juventus-siirron suhteen.

La Repubblican mukaan vaihtokauppa toteutuu ennen kesäkuun 30. päivää. Joukkueiden ei tarvitse päästä sopuun enää muusta kuin siirron kokonaishinnasta.

Arthur, 23, on aloittanut vain 13 peliä Barcelonalle kuluvan La Liga -kauden aikana. Bosnia-Hertsegovinan maajoukkuetähti Pjanic on sen sijaan ollut yksi joukkueensa tärkeimmistä keskikenttäpelaajista, tehden kolme maalia ja antaen neljä maalisyöttöä 22 Serie A -ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat