Yleltä irtisanottua Tapio Suomista vastaan on nostettu pahoinpitelysyyte

Tapio Suominen kertoo Twitterissä kärähtäneensä  rattijuopumuksesta 0:15
Tapio Suominen jäi kiinni rattijuopumuksesta syyskuussa.

Ylen entistä urheilutoimittajaa Tapio Suomista vastaan on nostettu syyte pahoinpitelystä. Asia käy ilmi käräjäoikeuden listoilta. 

Iltalehden mukaan tapaus on tullut vireille Helsingin käräjäoikeuteen 6. marraskuuta. Suominen kommentoi Ilta-Sanomille, että välikohtaus oli syy hänen potkuilleen Ylestä. 

Suominen irtisanottiin Yleltä helmikuussa ja tätä edelsi poliisioperaatio mediatalon tiloissa. MTV Uutiset kertoi syyskuussa, että Suomista epäillään vartijan pahoinpitelystä. Vartija loukkasi kätensä tilanteessa. 

Ilta-Sanomien mukaan vuorossa ollut vartiointiliikkeen esimies kehotti Suomista suuntaamaan hotelliin autonratin sijaan. Tästä alkoi suunsoitto, joka päättyi ikävällä tavalla vartijan loukkaantumiseen. Suominen kertoo olleensa tuolloin selvin päin. 

Suomisella on todettu kaksisuuntanen mielialahäiriö. Välikohtauksen jälkeen hänet toimitettiin Meilahteen Haartmanin sairaalaan, josta edelleen osastolle Hämeenlinnaan. Suominen kertoo, että lääkärinlausunnon mukaan hän ei syytteen tarkoittamana ajankohtana ymmärtänyt tekojen seurauksia. 


Lue myös:

    Uusimmat