Legendaaristen Putous-hahmojen paluu! Iina Kuustonen ja Aku Hirviniemi poseeraavat Jani-Petterinä ja Usko Eevertti Luttisena

Putouksesta tutut sketsihahmot Usko Eevertti Luttinen ja Jani-Petteri kaivettiin naftaliinista.

Putous-viihdeohjelmassa on syntynyt vuosien varrella mitä erikoisempia sketsihahmoja, joista osa on jäänyt elämään vielä vuosia jälkeenpäinkin.

Ohjelman kolmannella, vuonna 2012 esitetyllä tuotantokaudella Vuoden sketsihahmon tittelistä kisasivat muun muassa Sorvankylän seurakunnan pastori Usko Eevertti Luttinen sekä dragsfjärdiläinen esikoululainen Jani-Petteri.

Aku Hirviniemen esittämä Usko Eevertti Luttinen ja Iina Kuustosen esittämä Jani-Petteri heräsivät taannoin jälleen eloon, selviää Kuustosen Instagramiin jakamasta kuvasarjasta. Näyttelijän jakamassa kuvasarjassa hän ja Hirviniemi poseeraavat sketsihahmoikseen sonnustautuneina.

– Käytiin Usko Eevertin kanssa pitkästä aikaa keikalla yhdessä! Juonnettiin päivä oman elämän hahmoina ja illalla kaivettiin lasermiekka ja raamattu esiin, Kuustonen kirjoittaa postauksessaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Oli niiiiin kivaaaaaa! Akulla olikin ollu ikävä Iinaa ja Uskolla tietty JP:tä! Hirviniemi kommentoi kollegansa postausta.

Hahmojen paluu ilahduttaa Kuustosen someseuraajia.

– Usko ja JP best! yksi kirjoittaa.

– Siinä lempihahmot! toinen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat