Leenalle osoitettu postikortti löysi oikeaan osoitteeseen 26 vuotta myöhässä – talon uusi omistaja yrittää ratkaista mysteerin

Kolmasluokkalaisten värssyilemät kortit hauskuuttavat 1:45
Kolmasluokkalaisten värssyilemät kortit hauskuuttivat juhlavuonna.

Yhdysvalloissa Illinoisin osavaltiossa asuva nainen yrittää selvittää 26-vuotista mysteeriä. Hänen postilaatikkoonsa saapui viime viikolla postikortti Hongkongista, joka herättää useita kysymyksiä.

Kim Draper ajatteli ensin, että postikortti oli yksinkertaisesti tullut väärään osoitteeseen. Hän kuitenkin yllättyi tutkiessaan sitä tarkemmin: kortti oli lähetetty päivälleen 26 vuotta sitten.

Postikortti saapui oikeaan osoitteeseen, mutta vastaanottajiksi oli merkitty toistaiseksi tuntemattomat Leena ja Muhammad Ali Kizilbash. Kortin kääntöpuolella on kuva perinteisistä, kiinalaisista veneistä.

– Minulla on ollut hauskaa tässä äärimmäisen ruuhkaisessa paikassa, alkaa englanniksi kirjoitettu viesti.

Viestin on allekirjoittanut ”isä”, joka toivoo näkevänsä postikortin vastaanottajat pian. Kuva kortista on nähtävissä CNN:n uutisessa.

"Olisi todella mukavaa tavata heidät"

Draper on yrittänyt etsiä pariskunnan käsiinsä, muttei ole toistaiseksi onnistunut. Hän on kertonut postikortista muun muassa edelliselle asukkaalle ja paikallisessa sanomalehdessä. Hän on etsinyt pariskuntaa tuloksetta myös sosiaalisesta mediasta ja kiinteistöverotietojen perusteella.

Draper kertoo asuneensa nykyisessä talossaan lähes neljä vuotta. Kyseessä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun osoitteeseen saapuu tuntemattoman pariskunnan postia.

– Olisi todella mukavaa tavata heidät. En halua vain heittää korttia takaisin postiin, Draper sanoo.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat