Mainos

Leena Puntila jättää Bauer Median toimitusjohtajan tehtävät

Leena Puntila luopuu Bauer Media Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä. Uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on alkanut.

Puntila toimii yhtiön johdossa syyskuun loppuun asti, minkä jälkeen Puntila jatkaa yhtiössä johdon konsulttina ja neuvonantajana.

Puntila ei aio jättää työntekoa, vaikka luopuu toimitusjohtajan pestistä. Hän on juuri täyttänyt 60 vuotta.

– Jään taloon neuvonantajaksi, ja asiantuntemukseni on siis uuden johdon käytettävissä. Nyt on sikäli hyvä hetki luovuttaa vetovastuu nuoremmille, kun aika iso projekti, eli Radio Novan integrointi Bauer Median radioperheeseen, on saatu menestyksekkäästi hoidettua, toteaa Leena Puntila iloisena.

Puntila on 40 vuotta kestäneen työuransa aikana toiminut 30 vuotta toimitusjohtajana kaupallisissa radioissa.

”Radioilla menee paremmin kuin koskaan”

Bauer Median UK & Nordic johtaja Paul Keenan on erittäin tyytyväinen siitä, että Leena Puntila jää taloon johdon konsultiksi.

– Päätös jättää toimitusjohtajan tehtävä oli Leenan oma, ja sitä tietysti kunnioitamme. Olen kuitenkin todella iloinen siitä, että Leenan valtava kokemus radiobisneksestä on edelleen meillä hyödynnettävissä, sanoo Paul Keenan.

Leena Puntila jättää toimitusjohtajan tehtävät hyvillä mielin. Hän on tyytyväinen myös siihen, että pienet kaupalliset radiot ovat kehittyneet 30 vuoden aikana suureksi mediaksi.

– Radioilla menee Suomessa nyt paremmin kuin koskaan. Radion kuuntelu on pitänyt hienosti pintansa media myllerryksen keskellä. Tarjonta on entistä monipuolisempaa, ja kaupallisessa mielessä radiolla menee nyt erittäin hyvin, toteaa Leena Puntila tyytyväisenä.

Leena Puntila on toiminut kaupallisten radioiden yhteistyöjärjestön RadioMedian hallituksessa yhtäjaksoisesti vuodesta 1988. Tällä hetkellä hän on RadioMedian hallituksen puheenjohtaja ja jatkaa edelleen tässä tehtävässä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.