Leena Harkimo muutti Sipoonrannan luksusasuntoon

Kansanedustaja on saanut nauttia upouuden asuntonsa merimaisemista kesäkuun lopulta lähtien.

Leena Harkimo muutti reilu 800 000 euroa maksaneeseen asuntoonsa kesäkuun 26. päivä. Kokoomuksen kansanedustajana kolmatta kauttaan istuva Leena Harkimo oli ensimmäisten asukkaiden joukossa, jotka muuttivat uutuuttaan hohkaavalle asuinalueelle vain 20 kilometrin päähän Helsingin keskustasta.

Kansanedustajan uusi koti sijaitsee aivan merenrannalla, upean rantabulevardin varrella sijaitsevassa pienkerrostalossa.

Leena Harkimon uudessa kodissa on neliöitä 130 ja se on yksi taloyhtiön suurimmista asunnoista. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa asunnossa on olohuoneen ja keittiön lisäksi kolme makuuhuonetta. Luksuksen tuntua asuntoon tuo kaksi parveketta, kaksi kylpyhuonetta sekä sauna. Asunnossa on myös kodinhoitohuone ja vaatehuone.

Leena Harkimo asui aiemmin Landbossa 190 neliön huvilamaisessa talossa. Talo myytiin kevään aikana noin puolella miljoonalla eurolla.

Sipoonranta-hankkeen takana on Harkimon entinen aviomies Hjallis Harkimo, joka etsi asuinalueelle myyntijohtajaa Diili-ohjelmalla.

Leena Harkimo seurustelee Timo Kousan kanssa, mutta pariskunta ei asu virallisesti saman katon alla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat