LeBron James johdatti Los Angeles Lakersin voiton päähän finaaleista – vastustajan valmentaja raivoissaan: "Ehkä sinun ei pitäisi olla lainkaan kentällä"

Los Angeles Lakers on enää voiton päässä koripallon NBA:n finaalipaikasta, kun se kukisti länsilohkon neljännessä finaalissa Denver Nuggetsin 114–108 ja johtaa ottelusarjaa 3–1.

Lakersin ratkaisijoina häärivät tutut miehet Anthony Davis ja LeBron James. Davis pussitti 34 pistettä ja James 26. Dwight Howard puolestaan osoitti kovuutta korin lähellä ja voitti 11 levypalloa.

– Pelasimme hienosti kaiken kaikkiaan. Meillä on yhä joitain asioita, joita meidän pitää parantaa, jos haluamme saada hommat hoidetuksi, Davis summasi ESPN:lle.

Denverin Jamal Murray pussitti 32 pistettä ja antoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Lakers oli vastustajaansa terävämpi levypalloissa ja rokotti kakkospalloista pistein 25–6.

– Jos et voi auttaa puolustuspäässä, ehkä sinun ei pitäisi olla lainkaan kentällä, Denverin valmentaja Michael Malone puhisi ja vaati terävyyttä levypalloihin.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja