LeBron James pisti shown pystyyn ensimmäisessä Lakers-pelissään – ottelua varjosti suru-uutinen

Kesällä Los Angeles Lakersiin siirtynyt LeBron James teki NBA-debyyttinsä losangelesilaisten paidassa torstain ja perjantain välisenä yönä. Jamesin pirteästä peliesityksestä huolimatta Lakers hävisi Portland Trail Blazersille lukemin 119-128.

Pääkuvan videolla parhaat palat Golden State Warriorsin kauden avanneesta ottelusta Tulosruudussa.

Cleveland Cavalierista Lakersiin loikannut James tehtaili ottelussa 26 pistettä ja nappasi 12 levypalloa. James kommentoi ottelun jälkeen, että 16 NBA-mestaruutta voittaneen Lakersin pelaaminen tulee kehittymään kauden mittaan.

– Se ei ole vielä valmista. Pelimme ei ole tarpeeksi nopeaa. Kestää jonkin aikaan saada kemiat kuntoon, jolloin voimme vain sulkea silmät ja tiedämme missä jätkät ovat, James sanoo.

Twiitissä Jamesin huippusuorituksia illan ottelusta:

Portlandin parhaimmat tehot ottelussa iskivät Damian Lillard 28 pisteellä ja Nik Stauskas heittäen 24 pistettä. Voitto oli Blazersille 16 peräkkäinen Lakersista NBA:ssa. Lakers voitti viimeksi Portlandin lokakuussa 2015.

Ottelussa kunnioitettiin Portlandin omistajan Paul Allenin muistoa, joka menehtyi maanantaina non-Hodgkinin-lymfoomaan. Blazersin tähtipelaaja Lillard halusi omistaa voiton omistajalleen.

– Halusimme aloittaa kautemme kunnioittamalla omistajamme Allenin muistoa parhaalla mahdollisella tavalla. Se oli ainoastaan mielissämme illan ottelussa, Lillard kertoo.

Jamesin Lakers pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa huomenna Houston Rocketsia vastaan. Portand kohtaa puolestaan San Antonio Spursin niin ikään kotikentällä.

Lue myös:

    Uusimmat